ΤΟΠΙΚΑ

Νέοι με ευαισθησίες

νέοι-με-ευαισθησίες-598944

Οι Οδηγοί της Νέας Ιωνίας επισκέφθηκαν το ΚΕΘΕΑ Πιλότος Βόλου

Το ΚΕΘΕΑ Πιλότος Βόλου επισκέφθηκε την προηγούμενη Δευτέρα η ομάδα του Κλάδου Μεγάλων Οδηγών του Τοπικού Τμήματος Νέας Ιωνίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, στο πλαίσιο της Ημέρας Σκέψης.

Παιδιά και Στελέχη μίλησαν με δύο από τους υπεύθυνους του ΚΕΘΕΑ Πιλότος Βόλου θέλοντας να μάθουν την ιστορική αναδρομή του Οργανισμού και τον σκοπό ίδρυσής του. «Οι άνθρωποι αυτοί μας εξήγησαν τους λόγους που επέλεξαν το ΚΕΘΕΑ για να εργαστούν, αν δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε εθελοντές και κάτω από ποια κριτήρια μπορεί κάποιος να εργαστεί, εφόσον το επιθυμεί, στο ΚΕΘΕΑ. Μας ανέφεραν το πλαίσιο των μεθόδων που χρησιμοποιούν στον οργανισμό για την καταπολέμηση της εξάρτησης του ατόμου καθώς επίσης και τους τρόπους αντιμετώπισης των καθημερινών προβλημάτων. Συζητήσαμε τις πηγές εισοδήματος του οργανισμού, την φιλανθρωπική δραστηριότητά του και το βαθμό ανταπόκρισης του κοινού απέναντι στον οργανισμό καθώς και τα περιθώρια βελτίωσης αυτού του βαθμού» αναφέρουν τα μέλη του Οδηγισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και για τις δύο πλευρές- ΚΕΘΕΑ Πιλότος Βόλου και Κλάδος Μεγάλων Οδηγών του Τοπικού Τμήματος Νέας Ιωνίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού- ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και δόθηκαν αμοιβαίες υποσχέσεις ότι θα υπάρξει συνέχεια στην παραπάνω συνάντηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου