ΤΟΠΙΚΑ

Ηθελε να πέσει από το κτίριο της Εφορίας

ηθελε-να-πέσει-από-το-κτίριο-της-εφορία-593291

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο!!!

Για δεύτερη φορά, μέσα σε ένα μόλις 24ωρο, ένας νεαρός άντρας, ηλικίας τριάντα ετών περίπου, απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό από την ταράτσα του εξαώροφου κτιρίου στην οδό Ξενοφώντος, όπου στεγάζεται η ενιαία ΔΟΥ Βόλου. Το γεγονός όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την κινητοποίηση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Κινητοποίηση που όπως αποδείχθηκε, για μία ακόμη φορά, ότι ήταν άσκοπη, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο άτομο, απειλούσε ότι θα θέσει τέρμα στη ζωή του πέφτοντας από την ταράτσα κτιρίου της πόλης.

Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική είχαν κινητοποιηθεί και προχθές το μεσημέρι όταν λίγο μετά τις δύο, οι άντρες του συνεργείου που έχουν επιφορτιστεί με τις εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων ψύξης και θέρμανσης του κτιρίου ειδοποίησαν τον προϊστάμενο της Εφορίας Χρ. Τσαμπρινό, ο οποίος ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου και προσπάθησε να μεταπείσει τον υποψήφιο αυτόχειρα να μην πραγματοποιήσει την απειλή του. Ένα τέταρτο αργότερα, όπως είπε ο προϊστάμενος της ΔΟΥ, κατάφερε να τον μεταπείσει και να τον παραδώσει στους άντρες της Αστυνομίας που εκείνη την ώρα έφθασαν στην περιοχή.

Χθες ο ίδιος άντρας , που πολλοί στο Βόλο και στη Νέα Ιωνία τον γνωρίζουν με το προσωνύμιο «το παιδί με τη βενζίνη», επιχείρησε τα… ίδια στο ίδιο κτίριο. Αυτή τη φορά απείλησε ότι θα προβεί στο απονενοημένο διάβημά του, μία ώρα νωρίτερα. Ηταν λίγο μετά τη 1 χθες το μεσημέρι όταν τα συνεργεία που δούλευαν στο κτίριο ειδοποίησαν και πάλι τον προϊστάμενο της ΔΟΥ, που πρόλαβε το νεαρό άντρα την ώρα που ανέβαινε στην ταράτσα του κτιρίου. Και τις δύο φορές που συναντήθηκα μαζί του έδειχνε τρομαγμένος και φοβισμένος, είπε ο προϊστάμενος της ΔΟΥ που τον παρέδωσε στους άντρες της Αστυνομίας, που με τη σειρά τους έχουν χάσει τον… ύπνο τους με τον υποψήφιο αυτόχειρα

Από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου που ρωτήθηκαν, κάνουν λόγο για μία περίπτωση που έχει απασχολήσει τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου. Οπως δήλωσε αρμόδια πηγή του Δήμου πριν από λίγο καιρό η μητέρα του που είναι άρρωστη ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα . Ο δήμος μετά από ενέργειες των κοινωνικών του υπηρεσιών τον ενέταξε σε πρόγραμμα απεξάρτησης. Καθημερινά, τόνισε η ίδια πηγή του Δήμου Βόλου, κοινωνική λειτουργός του Δήμου τον μετέφερε στη Λάρισα για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα προετοιμασίας, ωστόσο όταν έφθασε η ώρα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα απεξάρτησης αρνήθηκε την οποιαδήποτε βοήθεια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου