ΤΟΠΙΚΑ

Απόλυτη πλειοψηφία στο νέο Δ.Σ. της ΑΔΕΔΥ για τη Δημοκρατική Συνεργασία

απόλυτη-πλειοψηφία-στο-νέο-δ-σ-της-αδεδ-58503

Από δύο έδρες μοιράζονται επίσης ΔΑΚΕ και ΔΑΣ-ΠΑΜΕ, ποιοί εκλέγονται

Απόλυτη πλειοψηφία για τη Δημοκρατική Συνεργασία στις εκλογές για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Στις χθεσινές εκλογικές διαδικασίες κέρδισε 5 έδρες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Τις άλλες 4 έδρες μοιράζονται ΔΑΚΕ και ΔΑΣ- ΠΑΜΕ αντίστοιχα. Πολύ χαμηλά τα ποσοστά του συνδυασμού που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα έχει εκπροσώπηση στο νέο Δ.Σ. Στις χθεσινές εκλογικές αρχαιρεσίες από τους 220 εγγεγραμμένους ψήφισαν οι 215 αντιπρόσωποι.

Η Δημοκρατική Συνεργασία έλαβε 111 ψηφοδέλτια και 5 έδρες (ποσοστό 51,6%), η ΔΑΚΕ πήρε 39 ψηφοδέλτια και 2 έδρες (ποσοστό 18,14%), η ΔΑΣ 33 ψηφοδέλτια και 2 έδρες (ποσοστό 15,33%), η παράταξη Αλληλεγγύη – Αξιοπρέπεια πήρε 17 ψηφοδέλτια και καμία έδρα, οι Παρεμβάσεις 13 ψηφοδέλτια και επίσης δεν εκλέγουν κανέναν, ενώ ο ανεξάρτητος μεμονωμένος υποψήφιος Διονύσης Μπάλλας έλαβε δύο ψήφους.

Από τη Δημοκρατική Συνεργασία εκλέγονται στο νέο Δ.Σ. του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ οι Φίλλιπος Κωνσταντινίδης, Λεωνίδας Αναστασίου, Γιώργος Μαγιάκος, Κώστας Κυράνης και Γιώργος Φωτόπουλος και για την εξελεγκτική επιτροπή οι Αποστολία Μπέκα και Φρόσω Πελαγιάδου. Από τη ΔΑΚΕ εκλέγονται οι Βασίλης Αποστολάκης και Κων. Τράγαλος και στην εξελεγκτική επιτροπή ο Γιώργος Οικονόμου και από τη ΔΑΣ – ΠΑΜΕ οι Εύη Καρυδάκη και Βασίλης Τίρχας.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ στο Βόλο με τις προκλήσεις να είναι μπροστά καθώς παραμένει ανοιχτό το μέτωπο του ασφαλιστικού αλλά και των αλλαγών που επίκεινται στη δημόσια διοίκηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου