ΤΟΠΙΚΑ

Βελτίωση οδικού άξονα στη Μαγνησία

βελτίωση-οδικού-άξονα-στη-μαγνησία-582718

Στη βελτίωση σημείων του οδικού δικτύου ευθύνης της, εντός των ορίων των Δήμων Ρήγα Φεραίου και Αλμυρού, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το έργο «Συντήρηση στο οδικό δίκτυο Νομού Μαγνησίας έτους 2013-2014 (ασφαλτικά – σήμανση – ασφάλεια)» προϋπολογισμού 264.000 ευρώ (με ΦΠΑ), που χρηματοδοτείται από πόρους ΚΑΠ.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Με το έργο αυτό βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του οδικού δικτύου και διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Οι Τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν καταγράψει και επισημάνει επικίνδυνες θέσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Μαγνησίας, όπου χρίζουν παρέμβασης. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου».

Με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται αποκατάσταση των ζημιών σε τμήματα του εθνικού οδικού δικτύου (αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας) και συγκεκριμένα στον οδικό άξονα από το δήμο Ρήγα Φεραίου έως το δήμο Αλμυρου. Στα τμήματα αυτά θα γίνει φρεζάρισμα του τάπητα στις λωρίδες που παρουσιάζουν ζημιές, αποκατάσταση με νέο ασφαλτοτάπητα και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου