ΤΟΠΙΚΑ

Κλειστά τα καταστήματα τις 45 Κυριακές στο Βόλο

κλειστά-τα-καταστήματα-τις-45-κυριακές-582157

Κλειστά τις σαράντα πέντε (45) Κυριακές θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα στην αγορά του Βόλου. Τα παραπάνω επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, για ακόμη μια φορά, ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου.

Χαρακτηριστικά ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση για να αποκαταστήσει τη σύγχυση που προκλήθηκε χθες στην αγορά του Βόλου, έπειτα από δημοσίευμα στον ημερήσιο τοπικό τύπο, το οποίο αναφέρει ότι επιτρέπεται το προαιρετικό άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων (έως 250 τ.μ.) τις Κυριακές πέραν των επτά Κυριακών που ορίζει ο νόμος.

Συγκεκριμένα χθες ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου επικοινώνησε με το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη ώστε να διασαφηνίσει την απόφαση που εκδόθηκε βάσει του άρθρου 16 του Νόμου 4177/2013. Στην απόφαση αυτή λοιπόν, είναι σαφές ότι επιτρέπεται προαιρετικά η λειτουργία των καταστημάτων και τις Κυριακές, πλέον των επτά, στις παρακάτω μόνο περιοχές:

Στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου για όλη τη διάρκεια του έτους.

Στους Δήμους Αλοννήσου, Σκιάθου και Σκοπέλου επιτρέπεται η λειτουργία από 1η Μαΐου έως και 30 Σεπτεμβρίου.

Στις Δημοτικές ενότητες Αλλης Μεριάς, Δράκειας με τον οικισμό Χανίων, Κατωχωρίων, Μακρινίτσας και Πορταριάς, που ανήκουν στο Δήμο Βόλου, επιτρέπεται η λειτουργία για όλη τη διάρκεια του έτους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου