ΤΟΠΙΚΑ

Τσιώλης… μετοχές… ανανεώσεις…

τσιώλης-μετοχές-ανανεώσεις-851206

Πέντε αγώνες δίχως νίκη συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή στον Εύοσμο, χάνοντας 3-1 από τον Αγροτικό Αστέρα στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, αλλά έως την επόμενη αγωνιστική (Δευτέρα 27/4) το ενδιαφέρον όλων στο Βόλο στρέφεται στην ανακοίνωση από την ΠΑΕ του νέου προπονητή, ενώ το ενδιαφέρον της ΠΑΕ στρέφεται και στην κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου…
Αύριο Τετάρτη 15/4 οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κάνουν την εμφάνισή τους στην PROTON BANK, όπου συνεχίζεται η προαγορά μετοχών, ενώ την άλλη Τετάρτη 22/4 θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή Σάκη Τσιώλη και ίσως αμέσως μετά ανακοινωθούν και κάποια ονόματα παικτών… που θα στελεχώσουν την ομάδα της ανόδου… αλλά και θα είναι “μαγνήτης” για τους δύσπιστους που δεν έχουν ακόμη προβεί στην αγορά μετοχών…
Στο αγωνιστικό και ενώ απομένουν 4 αγώνες ως το φινάλε προχθές με αλλαγές, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και νεαροί παίκτες, ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος επιβλήθηκε 3-1 με τρία γκολ του Γιέβζντοβιτς. Με την επιτυχία της αυτή η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην ουσία εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία…
Πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Γιέβζντοβιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 31 με σουτ, ενώ στο 45 πέτυχε και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Πάντως, με την έναρξη της επανάληψης, οι ερυθρόλευκοι … επέστρεψαν στο ματς, καθώς στο 54 ο Χανιώτης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.
Ωστόσο ο Γιέβζντοβιτς δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 85 έστειλε για την τρίτη φορά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, “σφραγίζοντας” τη νίκη της ομάδας του.
Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Φοιρός): Διλμπέρης, Σκλιοπίδης, Παπαδόπουλος, Χασιώτης, Βαγγελόπουλος, Κούτσης, Μπλαζέβσκι, Τσουκαλίδης (90 Αβραμόπουλος), Μπεκιάρης (70 Δελήμπασης), Τσούκλης, Γιέζβνοβιτς (86 Δεινόπαπας).
Ολυμπιακός Βόλου (Αδάμ-Μπολοβίνης): Κολίτσι, Αλβάρεζ, Γουσούλης, Λιόλιος, Κατσικάς, Δήμας, Βεργώνης (81 Ασλανίδης), Γιακάκογλου, Ιακωβάκης (67 Μιχάλης), Ουατταρά (46 Ρομοντίνι), Χανιώτης.
Μετά τον Ιωάννου, για τον οποίο δεν θα υπάρξει συνέχεια, αυτή την εβδομάδα παίρνουν προτεραιότητα οι υποθέσεις των άλλων συμβολαίων που λήγουν και ειδικότερα αυτά των Βεζυρίδη, Πακάλτση και Κοντέων.

Αιμοδοσία
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο συνάνθρωπο, δημιουργεί Τράπεζα Αίματος και πραγματοποιεί την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 30 Απριλίου 2009 στο ΕΑΚ Βόλου, στην κινητή μονάδα της αιμοδοσίας του Γ. Ν. Βόλου, από τις 8.30 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι.
“Ο αθλητισμός είναι ζωή” και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, κάνοντας τις αρχές της πράξεις, προσκαλεί όλον τον κόσμο να προσφέρει λίγα λεπτά για ένα δώρο ζωής.
Στους εθελοντές αιμοδότες θα μοιραστούν αναμνηστικά μπλουζάκια SPRIDER με το διακριτικό σήμα του Ολυμπιακού Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου