ΤΟΠΙΚΑ

Κρίνεται το μέλλον της Νίκης

κρίνεται-το-μέλλον-της-νίκης-851206

Στο Βόλο βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Στράτος Γιδόπουλος και αν μη τι άλλο από σήμερα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά στο μέλλον της κυανόλευκης ομάδας. Ο έμπειρος παράγοντας θα έχει σημαντικές συναντήσεις, από τις οποίες θα κριθούν πολλά για τη Νίκη, ενώ το μεσημέρι θα δώσει τηλεοπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για την απόφαση του να αποχωρήσει.
Ο Στράτος Γιδόπουλος εδώ και μια εβδομάδα έχει ανακοινώσει ότι αποχωρεί και πως βάζει πωλητήριο στην ΠΑΕ, ζητώντας μεταξύ άλλων να του αποδοθούν και τα χρήματα που ο ίδιος δαπάνησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο και τα οποία αποδεικνύονται με παραστατικά. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει προκύψει κάποιος επενδυτής, ενώ ο ίδιος έχει κάνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την ομάδα να συναντηθούν και να συζητήσουν μαζί του. Ο κυριότερος λόγος που θέλησε να αποχωρήσει είναι η κόντρα που έχει με την Δημοτική Αρχή για τη μηδαμινή βοήθεια και στήριξη που έχει προσφέρει φέτος στην ποδοσφαιρική ομάδα, όπως ο ίδιος υποστηρίζει. Μάλιστα αρκετές φορές ο Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας Παύλος Μαβίδης και ο Στράτος Γιδόπουλος ήρθαν σε αντιπαράθεση μέσω δηλώσεών τους στον τοπικό Τύπο για το θέμα αυτό.
Ρόλο… πυροσβέστη ανέλαβαν να παίξουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας. Κανόνισαν ραντεβού ανάμεσα στους δυο άνδρες, τον Δήμαρχο της Νέας Ιωνίας Παύλο Μαβίδη και τον Στράτο Γιδόπουλο, ώστε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν για το καλό της ομάδας, βρίσκοντας τη λύση στο πρόβλημα που τους απασχολεί. Η συνάντηση αυτή θα γίνει με πρωτοβουλία του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και θεωρείται από τα κρισιμότερα σημερινά ραντεβού του Γιδόπουλου, που ίσως τον επηρεάσουν ακόμη και στην απόφασή του. Γιατί μπορεί να δήλωσε ότι αποχωρεί οριστικά, αλλά αρκετοί είναι εκείνοι στη Νέα Ιωνία που πιστεύουν ότι αν βρει μια φόρμουλα συνεργασίας με την Δημοτική Αρχή, αλλά παράλληλα νιώσει την στήριξη και κάποιων άλλων φορέων, θα πειστεί να παραμείνει και να συνεχίσει στην ηγεσία της ΠΑΕ. Αλλωστε από μόνο του το γεγονός ότι έρχεται στον Βόλο και θα έχει συναντήσεις είναι ενθαρρυντικό και δείχνει διάθεση να το συζητήσει ξανά…
Από κει και πέρα συνάντηση θα υπάρξει και με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης, Κώστα Μανιατάκη και τους συνεργάτες του για να μπορέσει να βρεθεί ένα πλαίσιο συνεργασίας και με τον Ερασιτέχνη, που σίγουρα ρόλος του είναι να στηρίξει την ΠΑΕ όπως μπορεί, αλλά παράλληλα και να διαφυλάξει το όνομα και την ιστορία της ομάδας μπροστά σε κάθε ορατό ή μη κίνδυνο. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση του νέου Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής με τον Στράτο Γιδόπουλο μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν. Πολλοί από τα μέλη βέβαια του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν στο παρελθόν συναντηθεί και συζητήσει με τον έμπειρο παράγοντα, αφού αποτελούσαν και μέλη της Λέσχης Φίλων Νίκης.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουν τον Στράτο Γιδόπουλο και οι οργανωμένοι. Μπορεί να μην έχουν αντιδράσει, θέλοντας να κρατήσουν χαμηλά τους τόνους, ωστόσο εκτός από την πρωτοβουλία τους για το ραντεβού με τον Δήμαρχο, εκπρόσωποι των φιλάθλων θα βρεθούν με τον Γιδόπουλο για να συζητήσουν τις λύσεις που μπορεί να υπάρξουν για την ομάδα. Από την πλευρά τους οι οργανωμένοι του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» θα ζητήσουν από τον Γιδόπουλο να ξεκαθαρίσει άμεσα τη θέση του.
Απ’ όλες αυτές τις συναντήσεις που θα γίνουν ο Στράτος Γιδόπουλος θα κρίνει αν μπορεί να συνεχίσει στη Νίκη και να πάρει για άλλη μια φορά πίσω την απόφαση περί αποχώρηση τους ή θα εμμείνει σε αυτή, φοβούμενος ότι θα είναι «μόνος» του στην προσπάθεια και της νέας σεζόν.
Τα αποτελέσματα αυτών των συναντήσεών του ίσως ανακοινωθούν στη συνέντευξη που θα δώσει σήμερα το μεσημέρι στο TRT και στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» του Σωτήρη Πολύζου. Ο έμπειρος παράγοντας θα μιλήσει για όλους και για όλα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμος να θίξει και κάποια θέματα, για τα οποία δεν έχει μιλήσει ποτέ στο παρελθόν και τον έχουν ενοχλήσει αρκετά…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου