ΤΟΠΙΚΑ

Πληθαίνουν οι συμμετοχές στη «Λευκή Νύχτα»

πληθαίνουν-οι-συμμετοχές-στη-λευκή-ν-576662

Ενδιαφέρον να συμμετέχει στη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στο Βόλο εκδήλωσε το Ιδρυμα Δεληγιώργη, όπως ενημέρωνε χθες ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Κώστας Χαλέβας.

Ο κ. Νίκος Δεληγιώργης δήλωσε ότι στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων, τα Δεληγιώργεια θα ενταχθούν στις εκδηλώσεις για τη Λευκή Χριστουγεννιάτικη Νύχτα. Την ημέρα του Αγ. Νικολάου μετά τη λιτάνευση της εικόνας στην αίθουσα τελετών «Ηλίου Μέλαθρον» (Γκλαβάνη 37 – Αλεξάνδρας), θα υπάρχει έκθεση ζωγραφικής με θέμα το μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας, και παράθεση δεξίωσης στο κοινό και τις τοπικές Αρχές.

Επίσης, θα απονεμηθεί τιμητική αναμνηστική πλακέτα επιβράβευσης του συλλόγου ή του καταστήματος που θα διοργανώσει την πιο ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τη Λευκή Χριστουγεννιάτικη Νύχτα, δήλωσε ο κ. Νίκος Δεληγιώργης.

Ακόμη, τη νύχτα αυτή ο εκπολιτιστικός σύλλογος «Εν Τρικερίω» θέλοντας να συμβάλει στη διοργάνωση της Λευκής Χριστουγεννιάτικης Νύχτας, θα παραθέσει ένα αυθεντικό τρικεριώτικο γλέντι, ενώ κοπέλες με καραγκούνικες φορεσιές του Πολιτιστικού Συλλόγου Σοφαδιτών Μαγνησίας θα σερβίρουν παραδοσιακά κεράσματα του τόπου.

Ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ κ. Κώστας Χαλέβας καλεί όλους τους φορείς που θέλουν να συμμετέχουν στη διοργάνωση της Λευκής Χριστουγεννιάτικης Νύχτας να καταθέσουν τις προτάσεις τους στο μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΠΟΛ κ. Σαρακατσάνο (στα γραφεία της ΕΚΠΟΛ στο ισόγειο του Διοικητηρίου των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Ιωλκού Αναλήψεως, τηλ.2421352535).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου