ΤΟΠΙΚΑ

Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Απώλειες και Σχολική Κοινότητα»

επιμορφωτική-ημερίδα-με-θέμα-απώλει-573025

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας μέσω του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με τον Συμβούλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΚΕΣΥ, την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνση Δ.Ε. Μαγνησίας, το Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος «ΜΕΡΙΜΝΑ» και το Ίδρυμα «Λειτουργοί Υγείας της Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Απώλειες και Σχολική Κοινότητα».

Η ημερίδα θα έχει βιωματικό χαρακτήρα και ως αντικείμενο τη διαχείριση του πένθους από τους εκπαιδευτικούς, καθώς το ευαίσθητο, οδυνηρό και πολύπλοκο ζήτημα της απώλειας και του θανάτου απαιτούν ιδιαίτερη και πολύ διακριτική αντιμετώπιση στην εκπαιδευτική καθημερινότητα και στη ζωή μας γενικά.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο των 16ο και 30ο Δημοτικών Σχολείων Βόλου (Ορφανοτροφείου 4).

Δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να κάνουν στο σύνδεσμο: http://bit.do/eMPNh .

Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής ως την Πέμπτη 4/04/2019.

Εισηγήτρια της ημερίδας θα είναι η Έλλη Μανατού, MSC Συστημική Θεραπεύτρια, Ψυχολόγος Συμβουλευτικού Κέντρου Στήριξης στο Πένθος «Μέριμνα» Θεσσαλονίκης.

Όσοι παρακολουθήσουν την ημερίδα θα λάβουν και τις σχετικές βεβαιώσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου