ΤΟΠΙΚΑ

Στο Instagram προσέγγισε ο 44χρονος την 15χρονη που την μετέφερε στον Βόλο και τη βίασε

στο-instagram-προσέγγισε-ο-44χρονος-την-15χρονη-πο-572723

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εφιάλτη που έζησε η 15χρονη από τη Λιβαδειά στα χέρια του 44χρονου ο οποίος συνελήφθη σήμερα με την κατηγορία ότι βίασε τη μαθήτρια.

Ο φερόμενος δράστης, σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδος έδωσε ραντεβού με την 15χρονη έξω από το σχολείο της. Είχαν γνωριστεί στο Instagram και κατάφερε να την πείσει ότι θα τη μετέφερε αυθημερόν στον Βόλο, προκειμένου να συναντήσει το αγόρι της.

Ωστόσο, κατά τη διαδρομή στο ύψος της Τιθορέας και με τη χρήση σωματικής και λεκτικής βίας τη βίασε και αμέσως μετά συνέχισαν το ταξίδι για το Βόλο. Η 15χρονη, σοκαρισμένη, χωρίς να αναφέρει κάτι για τον εφιάλτη που έζησε όταν έφτασε στο Βόλο, περιορίστηκε στο να αναφέρει ότι φοβάται να επιστρέψει στη Λιβαδειά με τον 44χρονο. Ωστόσο, μπήκε στο αυτοκίνητο και προκειμένου να νιώθει ασφαλής καθ΄όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής ήταν σε βιντεοκλήση με το αγόρι της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο φερόμενος δράστης προσπάθησε αλλά χωρίς επιτυχία να πείσει την ανήλικη να μην αποκαλύψει τίποτα για την πράξη του, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να την απειλήσει.

Έρευνα στον αυτοκίνητο – Τι είπε στους αστυνομικούς ο 44χρονος

Μέχρι στιγμής, αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι οι γονείς της 15χρονης είναι αυτοί που κατήγγειλαν το συμβάν στην αστυνομία, η οποία πολύ σύντομα ταυτοποίησε και συνέλαβε τον 44χρονο. Μετά τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από το σπίτι και το αυτοκίνητο του, έχει σχηματιστεί σχετική ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, με τον 44χρονο να καλείται πλέον να αποδείξει ενώπιον των δικαστικών λειτουργών αν αληθεύουν ή όχι τα όσα αναφέρονται σε αυτή.

Ο ίδιος πάντως φαίνεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν με τη συγκατάθεση της ανήλικης. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία, για μια επίσης υπόθεση βιασμού αλλά σε ενήλικη γυναίκα.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου