ΤΟΠΙΚΑ

Γιορτή εγκαινίων στο …εργοτάξιο στα Αστέρια Αγριάς

γιορτή-εγκαινίων-στο-εργοτάξιο-στα-α-572189

Γιορτή εγκαινίων στο …εργοτάξιο στα Αστέρια Αγριάς, όπου κατασκευάζεται το αντλιοστάσιο ακαθάρτων της ΔΕΥΑΜΒ, έστησαν σήμερα το πρωί κάτοικοι της περιοχής.

Το έργο σύμφωνα με ανακοινώσεις της ΔΕΥΑΜΒ θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί σήμερα ώστε άμεσα να ξεκινούσαν οι εργασίες για την αποκατάσταση του χώρου πρασίνου. Ωστόσο, οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί και υπολογίζεται ότι θα συνεχιστούν μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου.

Σήμερα μικροί και μεγάλοι κάτοικοι της περιοχής άπλωσαν την κορδέλα εγκαινίων του αντλιοστασίου, πάνω στις λάσπες και στα μηχανήματα, έστρωσαν γιορτινό τραπέζι με γλυκά και αναψυκτικά και …διαμαρτυρήθηκαν με τον τρόπο αυτό για τη μη ολοκλήρωση του έργου, που όπως υποστηρίζουν, η κατασκευή του προκαλεί πολλά προβλήματα στους κατοίκους.]

Η κορδέλα των εγκαινίων δεν κόπηκε, καθώς οι κάτοικοι την άφησαν στην είσοδο του πάρκου για να κοπεί τις 22 Φεβρουαρίου, οπότε και αναμένεται η ολοκλήρωση του έργου.

Αναφορικά με την αποκατάσταση του χώρου πρασίνου του πάρκου όπου κατασκευάζεται το αντλιοστάσιο ο πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Αστέρια Αγριάς, Κ. Θεοδοσόπουλος επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Ζήτησα μακέτα υπογεγραμμένη για να δούμε το γούστο τους. Εχουμε χάσει πλέον την εμπιστοσύνη μας».

Όπως ανέφερε ο ίδιος, οι εργασίες συνεχίζονται και τα προβλήματα υφίστανται. «Ένα πάρκο- πνεύμονας πρασίνου, έχει γίνει χαβούζα. Η ζημιά που έγινε είναι ανεπανόρθωτη. Επί 45 ημέρες είμαστε χωρίς τηλέφωνα, οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει από το θόρυβο και το καυσαέριο», είπε, καταγγέλλοντας τη ΔΕΥΑΜΒ ότι «με τερτίπια πέτυχε το σκοπό της».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου