ΤΟΠΙΚΑ

Με Μπουλούτ στη μηχανή του ο Ολυμπιακός Β.

με-μπουλούτ-στη-μηχανή-του-ο-ολυμπιακό-851206

Την αρχική συμφωνία με τον Ερόλ Μπουλούτ ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου! Οι ερυθρόλευκοι έκαναν δικό τους τον Τούρκο διεθνή μεσοαμυντικό και αναμένεται στην Ελλάδα για να βάλει υπογραφή στο συμβόλαιό του με τη βολιώτικη ομάδα. Η είδηση σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων, που αναμένεται μαζικά να μετακινηθούν από την Παρασκευή στο Καρπενήσι για να καλωσορίσουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.
Προχθες ήρθε στο προσκήνιο η είδηση της αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος για τον Μπουλούτ και χθες το πρωί η ΠΑΕ προέβη στην ανακοίνωσή του. Αναμφίβολα η πώληση των διαρκείας αναμένεται να «χτυπήσει κόκκινο» μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Αχιλλέας Μπέος κατέθεσε βελτιωμένη οικονομική πρόταση και έπεισε τον Μπουλούτ να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και να έρθει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη μεταγραφή για τους Βολιώτες, που έδειχναν ότι τους έφτανε το «μπαμ»
Χθες η ομάδα με ανακοίνωση στο επίσημο site της επισημοποίησε την συνεργασία της με τον Τούρκο διεθνή ποδοσφαιριστή και όπως γνωστοποίησε θα παρουσιαστεί αύριο Παρασκευή στο Καρπενήσι. Συγκεκριμένα: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ήρθε σε αρχική συμφωνία με τον Ερόλ Μπουλούτ, ο οποίος αναμένεται στο Καρπενήσι και η παρουσίασή του καθώς και η υπογραφή του συμβολαίου του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 4.30 μ.μ, στο HOTEL MONTANA, στο Καρπενήσι».
Ο Ερόλ Μπουλούτ είναι Τούρκος διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα χαφ και αριστερά αν και στη θητεία του στον Ολυμπιακό του Πειραιά καθιερώθηκε και ως αμυντικός χαφ, ενώ έπαιξε ακόμη και κεντρικός αμυντικός.
Ο Ερόλ Μπουλούτ γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1975 στο Bad Schwalbach της Γερμανίας από γονείς Τούρκους μετανάστες. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην εφηβική ομάδα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, στην οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 1994. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην τουρκική Φενερμπαχτσέ ως βασικός. Επέστρεψε στην Αϊντραχτ, αλλά μετά και για τρεις σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στις τούρκικες ομάδες Τράνζανσπορ και Αδανασπορ, καθώς και στον Πανιώνιο το β’ μισό του 2001-02.
Το 2002-03 πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο κι έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα. Η ομάδα ήθελε να τον κρατήσει και να τον δώσει με μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά δεν συμφώνησαν κι ο παίκτης πήγε στην Τουρκία, στην Μπούρσασπορ. Ακολούθησε μια σεζόν στη Β’ κατηγορία της Μπουντεσλίγκα με τη Μόναχο 1860 και το 2005 πήγε τελικά στον Ολυμπιακό Π.
Στον Ολυμπιακό του Πειραιά είχε δυο επιτυχημένες σεζόν. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2006, 2007) κι ένα Κύπελλο Ελλάδος (2006), αγωνίστηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και άφησε καλές αναμνήσεις στους φιλάθλους. Το καλοκαίρι του 2007 μεταγράφηκε στην ουκρανική Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Ο Μπουλούτ έχει αγωνιστεί 18 φορές με την Εθνική Ελπίδων και δύο φορές με την Εθνική Ανδρών της Τουρκίας.
Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού φαίνεται πως ολοκληρώνονται με την απόκτηση του Μπουλούτ. Δεν αναμένεται να αποκτηθεί κάποιος άλλος παίκτης μέχρι το τέλος των μεταγραφών, εκτός αν προκύψει κάτι εξαιρετικό ή αν διακρίνει ανάγκη για ενίσχυση σε κάποια θέση ο Σάκης Τσιώλης. Το ρόστερ πάντως αυτή την στιγμή θεωρείται υπερπλήρες και ο Καρδιτσιώτης τεχνικός από το Σάββατο με την ενσωμάτωση και του Μπουλούτ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Τα εισιτήρια διαρκείας
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει τα σημεία όπου οι φίλαθλοι μπορούν να απευθύνονται για την αγορά των καρτών διαρκείας 2009-2010. Αυτά είναι:
Στα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, τηλ.: 24210 34507
* Στα γραφεία τους Αustrian Boys (μόνο για τους οργανωμένους), Ιωλκού με Μαγνήτων, Βόλος
* Café Traffic, Τοπάλη-Σωκράτους, Βόλος, τηλ.: 24210 23520
* Στο κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων «Τόρης Γιώργος & Χατζή Αννα ΕΠΕ», Καψάλη 9, Βόλος, τηλ.: 24210 81533
* Στο πρακτορείο ΟΠΑΠ Σωτήριος Παλληκαρίδης, Ιωλκού 47, Βόλος, τηλ.: 24210 32110.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου