ΤΟΠΙΚΑ

Ελλείψεις προσωπικού στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

ελλείψεις-προσωπικού-στο-επιμελητήρ-563563

Πρόσκληση για μετάταξη υπαλλήλου στον κλάδο Διοικητικού – Λογιστικού

Απογυμνωμένο από προσωπικό είναι το Επιμελητήριο Μαγνησίας. Τα τελευταία τρία χρόνια αποχώρησαν σε συνταξιοδότηση δύο υπάλληλοι με αποτέλεσμα το προσωπικό πλέον να αποτελείται από πέντε άτομα και να μην υπάρχουν αντικαταστάτες όταν οι υπάλληλοι χρειάζονται άδεια.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας ενημέρωσε για τις ανάγκες το υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Θρησκευμάτων, όπως ζητήθηκε, και όπως προέκυψε οι κενές οργανικές θέσεις σύμφωνα με το οργανόγραμμα, ανέρχονται στις πέντε.

«Στείλαμε εγγράφως στο υπουργείο τις ανάγκες σε προσωπικό που υπάρχουν στο Επιμελητήριο, ειδικά για το Γενικό Εμπορικό Μητρώο και το Οικονομικό Τμήμα. Ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος τόσο λόγω του όγκου των αντικειμένων όσο και λόγω των αλλαγών που επήλθαν με τροποποιήσεις στη νομοθεσία.

Οι ελλείψεις είναι τέτοιες ώστε να μην υπάρχουν αντικαταστάτες όταν λαμβάνονται άδειες και να υπάρχει πρόβλημα ειδικά στα προαναφερόμενα Τμήματα» είπε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Στο μεταξύ, το Επιμελητήριο προχώρησε σε πρόσκληση ενδιαφέροντος για μετάταξη ή μεταφορά μίας θέσης μόνιμου ή με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλου Τ.Ε. και κλάδου Διοικητικού – Λογιστικού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Τμήμα Διοικητικού του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Πρόσθετα προσόντα για τη θέση ορίζονται η προϋπηρεσία πέντε τουλάχιστον ετών σε Οικονομικό Τμήμα ή Λογιστήριο Δημόσιας Υπηρεσίας ή Ν. Π. Δ.Δ. με εμπειρία σε θέματα Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου και η γνώση της αγγλική γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι θα πρέπει να έχουν τα τυπικά προσόντα του κλάδου στον οποίο μετατάσσονται. Καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο Επιμελητήριο από μεθαύριο Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 μέχρι και 6 Μαΐου 2015. Η αίτηση υποψηφιότητας πρέπει να συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα με υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 για την πιστότητα του περιεχομένου του, επικυρωμένα φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών και όλων των πρόσθετων προσόντων, επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών.

Η αίτηση υποψηφιότητας κοινοποιείται ταυτόχρονα στην Υπηρεσία Διοικητικού. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Διοικητικού του Επιμελητηρίου Μαγνησίας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στο τηλέφωνο: (2421094700 αρμόδια κ. Αθανασία Ντρέγκα).

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου