ΤΟΠΙΚΑ

Αιτήσεις μαθητών που θα φοιτήσουν σε πειραματικά Γυμνάσια σε Βόλο και Ν. Ιωνία

αιτήσεις-μαθητών-που-θα-φοιτήσουν-σε-π-563128

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας γνωστοποιεί στους γονείς των μαθητών/τριών, που κατανεμήθηκαν στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας το οποίο από φέτος θα λειτουργήσει ως Πειραματικό Σχολείο και στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου το οποίο από φέτος θα λειτουργήσει ως Πρότυπο Σχολείο, τα παρακάτω:

  • Σε περίπτωση που οι γονείς των μαθητών/τριών που κατανεμήθηκαν στο 1οΓυμνάσιο Ν. Ιωνίας (Πειραματικό) και επιθυμούν τα παιδιά τους να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολείο, επιβάλλεται να υποβάλλουν αίτημα με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της ιστοσελίδας www.gov.gr, μέχρι την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 για τη συμμετοχή των παιδιών τους στην ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021.
  • Σε περίπτωση που οι γονείς των μαθητών/τριών που κατανεμήθηκαν στο 2οΓυμνάσιο Βόλου (Πρότυπο) και επιθυμούν τα παιδιά τους να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολείο, επιβάλλεται να υποβάλλουν αίτημα με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της ιστοσελίδας www.gov.gr, μέχρι την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 για τη συμμετοχή των παιδιών τους στις εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα στις 28 Ιουνίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας (Πειραματικό) οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του σχολείου 2421060200.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου (Πρότυπο) οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του σχολείου 2421071004.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου