ΤΟΠΙΚΑ

Μα δεν είχε δυο… αποσπασμένους;

μα-δεν-είχε-δυο-αποσπασμένους-851206

Μα τι σόι άνθρωποι είναι αυτοί και τι σόι κυβερνήσεις είναι αυτές που έχουνε εκεί στη Δανία;
Διάβαζα την είδηση για την δολοφονική επίθεση εναντίον του εβδομηντατετράχρονου σκιτσογράφου Κουρτ Βέστεργκάαρντ, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, πρωτοχρονιάτικα, και ενώ γιόρταζε με τον εγγονό του, από έναν τυφλωμένο από… αγάπη προς τη θρησκεία του Σομαλό ισλαμιστή.
Εκείνο που με εντυπωσίασε δεν είναι το μίσος που παράγει ο θρησκευτικός φανατισμός, που σήμερα είναι “προνόμιο” των ισλαμιστών, συντηρούμενο από τα πιο πλούσια αυταρχικά καθεστώτα, ακριβώς για να εξασφαλίζουν πρωτίστως τη δική τους επιβίωση, όπως μερικούς αιώνες πριν συνέβαινε με τους παπικούς εμπόρους της χριστιανοσύνης ή όπως συμβαίνει με εκείνους τους κωμικούς στην εμφάνιση αλλά και εφιαλτικούς στην επίδρασή τους φανατικούς ορθόδοξους Εβραίους του Ισραήλ.
Όλοι αυτοί, είτε κατέχουν προεδρικά αξιώματα, όπως ο Αχμετντί-Νετζάν και όλο το “ιερατικό” φασισταριό των “φρουρών της επανάστασης”, που τυραννούν έναν λαό, τον περσικό, είτε είναι στρατολογημένοι “μάρτυρες” που ζουν στις δημοκρατικές κοινωνίες, έτοιμοι να σκοτώσουν και να σκοτωθούν, “την ίδια μούρη έχουνε”.
Εκείνο που με εντυπωσίασε είναι το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος που είχε, άνευ δίκης, καταδικασθεί σε θάνατο και επικηρυχθεί από την Αλ Κάιντα, και πλήθος άλλων φανατικών ισλαμικών οργανώσεων και φονταμενταλιστικών καθεστώτων, επειδή τόλμησε στα σατιρικά του σκίτσα, εκτός του Χριστού ή του Βούδα, να περιλάβει και τον Μωάμεθ, δεν είχε ούτε καν δύο Δανούς… μπατσούληδες αποσπασμένους στην υπηρεσία του.
Μα είναι κράτος αυτό; Δεν παίρνουν παράδειγμα από μας, όπου κάθε “τηλεπερσόνα” και παντός είδους “επώνυμοι” που… αυτοανακηρύσσονται ως “στόχοι των τρομοκρατών” …δικαιούνται να έχουν και έναν και δύο αστυνομικούς -αξιωματικούς κατά προτίμηση- στη διάθεσή τους;
Σώθηκε βέβαια ο άνθρωπος και ο εγγονός του, διότι οι αρχές είχαν φροντίσει να του κατασκευάσουν ένα ειδικό “δωμάτιο ασφαλείας” στο σπίτι του. Και μόλις έλαβαν την κλήση του αμέσως βρέθηκαν εκεί που έπρεπε και συνέλαβαν τον επίδοξο δολοφόνο.
Εδώ, με την μεγαλύτερη κατά κεφαλήν αναλογία αστυνομικών προς κατοίκους, σε όλη την Ευρώπη… μας λείπει “έμψυχο δυναμικό” για το σύστημα φύλαξης με “αστυνομικούς της γειτονιάς” που θέλει να επαναφέρει ο Χρυσοχοΐδης.
Θου, Κύριε, με τον καινούργιο χρόνο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου