ΤΟΠΙΚΑ

Νέα δωρεά του Χαράλαμπου Τσιμά

νέα-δωρεά-του-χαράλαμπου-τσιμά-554001

Με δαπάνες του μεγάλου ευεργέτη θα δημιουργηθεί σύγχρονος χώρος ανακουφιστικής νοσηλείας

Ανοιχτός παραμένει ο κύκλος της προσφοράς για τον μεγάλο ευεργέτη της πόλης τον Χαράλαμπο Τσιμά, ο οποίος θα συμβάλει αποφασιστικά στη δημιουργία υπερσύγχρονης νοσηλευτικής δομής στον πάνω όροφο της παλιάς πτέρυγας του Νοσοκομείου Βόλου.

Με δαπάνες του κ. Τσιμά θα δημιουργηθεί για πρώτη φορά μονάδα κλινικής παρηγορητικής ιατρικής σύγχρονων προδιαγραφών, σε τμήμα της παλιάς πτέρυγας, προκειμένου να βοηθηθούν ασθενείς που χρήζουν άμεσης νοσηλείας.

«Είναι μια πολύ μεγάλη επένδυση σε έναν χώρο 1.000 τετραγωνικών μέτρων και ελπίζω να ξεκινήσουν, αλλά και να ολοκληρωθούν γρήγορα οι εργασίες» όπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Στη συγκεκριμένη μονάδα υπολογίζεται να τοποθετηθούν 20 περίπου κλίνες σε ξεχωριστά δωμάτια με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, αφού προηγουμένως καθοριστεί από την διοίκηση του Νοσοκομείου σε ποιο τμήμα της παλιάς πτέρυγας θα δημιουργηθεί η συγκεκριμένη σύγχρονη δομή.

«Είναι νοσηλευτικός χώρος και όχι διαμονής, για να νοσηλεύονται οι ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως έμφραγμα, ειλεό κ.λπ. και να πηγαίνουν κατόπιν στα διάφορα τμήματα» είπε ο κ. Τσιμάς.

Η συγκεκριμένη γενναιόδωρη πρωτοβουλία εκπορεύεται από την αγάπη του στον συνάνθρωπο, ενώ όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Προσφέρω με την αγάπη μου στους συνανθρώπους μου. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να είμαστε ευαισθητοποιημένοι για να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας. Ζω με το όραμα να δημιουργήσω κάτι για τους συνανθρώπους μου και παρακαλώ να με αξιώσει ο Θεός να το δω τελειωμένο» είπε, ενώ προσέθεσε ότι μόλις ολοκληρωθούν τα τελικά σχέδια θα ξεκινήσουν αμέσως οι εργασίες.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου