ΤΟΠΙΚΑ

Στον Ανακριτή για τα ναρκωτικά ~ Μεγάλη επιτυχία για το Τμήμα Δίωξης

στον-ανακριτή-για-τα-ναρκωτικά-μεγάλη-552041

Η σύλληψη του 51χρονου με την κάνναβη σε μορφή σοκολάτας

Στον Ανακριτή Βόλου πρόκειται να απολογηθεί ο 51χρονος Βολιώτης που συνελήφθη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών προχθές το μεσημέρι με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 953,8 γραμμαρίων και ακατέργαστη κάνναβη 263,86 γραμμαρίων.

Η σύλληψη του 51χρονου όπως δήλωσε χθες ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, Γιάννης Τόλιας, συνιστά μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Η κάνναβη σε μορφή σοκολάτας που βρέθηκε στην κατοχή του, ισοδυναμεί με πολλαπλάσια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αντίστοιχου βάρους.

Ο 51χρονος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε χρήστες τοξικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ενώ έχει απασχολήσει εκ νέου την Αστυνομία με παρόμοιες υποθέσεις.

Ο φερόμενος ως διακινητής συνελήφθη προχθές το μεσημέρι μετά από ολιγοήμερη παρακολούθηση, καθώς στους αστυνομικούς είχαν περιέλθει οι πληροφορίες ότι έκανε διακίνηση.

Οι αστυνομικοί βρήκαν όντως και κατάσχεσαν τα ναρκωτικά στην αυλή του σπιτιού του και σε διπλανό ανοιχτό χώρο. Επιπλέον, ποσότητες ναρκωτικών βρέθηκαν και σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

Οπως ανακοινώθηκε, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τον 51χρονο το τελευταίο διάστημα μετά από πληροφορίες που είχαν ότι προμηθεύει ναρκωτικά σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας.

Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν κάνναβη σε μορφή σοκολάτας, συνολικού βάρους (953,8) γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη και συνολικού βάρους (263,86) γραμμαρίων.

Επιπλέον οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το ποσό των (460) ευρώ, ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών, καθώς επίσης το κινητό τηλέφωνο του 51χρονου ως μέσο διευκόλυνσης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου