ΤΟΠΙΚΑ

Κατασχέθηκαν 1.200 γραμμάρια κάνναβης

κατασχέθηκαν-1-200-γραμμάρια-κάνναβης-555146

Σε εξέλιξη οι έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών

Κάνναβη σε μορφή σοκολάτας βάρους 953,8 γραμμαρίων καθώς και ακατέργαστη βάρους 263,86 γραμμαρίων θα προμήθευε σε χρήστες τοξικών ουσιών της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας 51χρονος Βολιώτης αν δεν ανέκοπτε τη δράση του το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Ο φερόμενος ως διακινητής συνελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι μετά από πολυήμερη παρακολούθηση, καθώς στους αστυνομικούς είχαν περιέλθει οι πληροφορίες ότι έκανε διακίνηση.

Στην κατοχή του 51χρονου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα κιλό και διακόσιες γραμμάρια κάνναβης. Στο σπίτι του αλλά και σε υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιούσε για κρυψώνα οι αστυνομικοί βρήκαν τα ναρκωτικά με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου και τα κατάσχεσαν.

Ο 51χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οπως ανακοινώθηκε, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τον 51χρονο το τελευταίο διάστημα μετά από πληροφορίες που είχαν ότι προμηθεύει ναρκωτικά σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας.

Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν κάνναβη σε μορφή σοκολάτας, συνολικού βάρους 953,8 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη και συνολικού βάρους 263,86 γραμμαρίων.

Επιπλέον οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το ποσό των 460 ευρώ, ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών, καθώς επίσης το κινητό τηλέφωνο του 51χρονου ως μέσο διευκόλυνσης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου