ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτης Διευθύνων Σύμβουλος στο Φυσικό Αέριο

βολιώτης-διευθύνων-σύμβουλος-στο-φυσ-851206

Στην θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΣΦΑ Α.Ε. (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου) αναλαμβάνει από σήμερα τα καθήκοντά του ο Βολιώτης και διακεκριμένος επιστήμονας Γιώργος Παπαρσένος μετά από σχετική απόφαση της επιτροπής των ΔΕΚΟ που συνεδρίασε προχθές στη Βουλή.

Ο Δρ. Γιώργος Παπαρσένος, Μηχ.-Ηλ. Μηχανικός έχει ένα πλούσιο βιογραφικό και έχει αποφοιτήσει από την σχολή Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, ενώ οι μεταπτυχιακές του σπουδές ήταν στο τμήμα Μηχανολόγων της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης.
Ο κ. Παπαρσένος διετέλεσε από τον Απρίλιο του 2008 μέχρι και σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Planning Bulgaria Ltd που δραστηριοποιείται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα Επιχειρηματικής Στρατηγικής, Υποστήριξης Έργων και Χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση κ.α.
Αξίζει να αναφερθεί πως διαθέτει σημαντική εμπειρία στον ενεργειακό τομέα στις αγορές φυσικού αερίου, στα βιοκαύσιμα και σε όλα τα στάδια του κύκλου μεγάλων έργων ενεργειακών υποδομών, σε τεχνικές και τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, σε συμπαραγωγή ηλεκτρισμού – θερμότητας, σε υποκατάσταση ηλεκτρισμού και συμβατικών καυσίμων με φυσικό αέριο ή υγραέριο και σε μια μεγάλη ακόμα σειρά θεμάτων, ενώ διαθέτει και σημαντική εμπειρία στη διοίκηση εταιριών, ομάδων έργου και ομάδων προγραμμάτων έργων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου