ΤΟΠΙΚΑ

Πλήρωσε και παίζει η Νίκη

πλήρωσε-και-παίζει-η-νίκη-851206

Ο κίνδυνος για ακόμη μια φορά πέρασε για τη Νίκη σύμφωνα με τα λεγόμενα του Στράτου Γιδόπουλου, αλλά το «μπάχαλο» στην κυανόλευκη ομάδα συνεχίζεται. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δήλωσε χθες ότι διευθετήθηκε το θέμα με τις οφειλές στους Μπρίτο, Μπαλάφα και Ρουμελιώτη και το παιχνίδι με το Βισαλτιακό θα γίνει κανονικά, ενώ κερδισμένη φέρεται να βγήκε η ομάδα και από την δικαστική διαμάχη με τον Πυρσό Γρεβενών.
Σήμερα ή αύριο (λόγω της σημερινής απεργίας), αναμένεται και το τυπικό και το επίσημο της υπόθεσης από την Ενωση Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής και ο ορισμός των διαιτητών της συνάντησης, αφού χθες δεν πρόλαβε να οριστεί το ματς της Κυριακής, που σύμφωνα με τον Γιδόπουλο πάντως θα γίνει κανονικά. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα πέρασε και αυτή την φορά τον κίνδυνο, οι φίλαθλοι επιμένουν να βρεθεί λύση και να αποχωρήσει ο Γιδόπουλος. Χθες μάλιστα παίχτηκε το θέατρο το παραλόγου σε απογευματινή ραδιοφωνική εκπομπή. Λίγα όμως από όσα ακούστηκαν είχαν τελικά νόημα…
Ο Στράτος Γιδόπουλος από την πλευρά του φαίνεται πως υιοθετεί την άποψη που είχε εκφραστεί πριν λίγες μέρες μέσα από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για να υπάρξει μια κοινή συνάντηση, μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ, των φιλάθλων και της Ερασιτεχνικής για να βρεθεί λύση. Από την πλευρά των οργανωμένων προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη θέση.
ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ
«Ο άχρηστος τα κατάφερε»
Μόλις τελείωσε το θέμα με την Ενωση Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής και διευθετήθηκε το πρόβλημα με τις παλιές οφειλές, ο Στράτος Γιδόπουλος δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Επειδή οι ανακοινώσεις είναι τσάμπα και οι πράξεις μόνο πληρώνονται, ο άχρηστος τα κατάφερε πάλι και η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα την Κυριακή».
Αμέσως μετά τη ραδιοφωνική εκπομπή που φιλοξενήθηκε και αφού ακούστηκαν διάφορες γνώμες, ο έμπειρος παράγοντας είπε σχετικά: «Ας βρεθούμε όλες οι πλευρές στα μέσα της άλλης εβδομάδας για να βρεθεί λύση. Αν έρθει κάποιος και δεσμευτεί και μου πει ότι αναλαμβάνει να πληρώσει όλα τα φετινά και ότι η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, του δίνω τις μετοχές και φεύγω. Για αυτά που έβαλα και έχω χρεωμένα δεν διεκδικώ τίποτα προς το παρόν για το καλό της Νίκης. Ας βρεθεί κάποιος που να αναλάβει να κρατήσει την ομάδα στην τρίτη εθνική κατηγορία και θα πληρώνει κανονικά, μόνο τότε θα αποχωρήσω. Όμως μέχρι στιγμής όλοι είναι μόνο λόγια και υποσχέσεις». Παράλληλα ο κ. Γιδόπουλος αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στη συμπεριφορά των παικτών, ενώ έκανε παράπονα και για τους ανθρώπους της διοίκησης: «Εγώ τους παίκτες τους στήριξα, όταν τους κυνηγούσαν οι φίλαθλοι να τους δείρουν. Όπως και τον κ. Ιωαννίδη τον στήριξα. Εχω παράπονα από τη συμπεριφορά τους. Περίμενα να βγει η διοίκηση και να με υπερασπιστεί μετά την ανακοίνωση των φιλάθλων, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε γιατί οι τοπικοί διοικούντες φοβούνται τους οπαδούς. Δεν πειράζει όμως».
Ορίστηκε το ματς με τον Πυρσό
Παρά το γεγονός ότι η Νίκη χρωστάει και πλήγεται ανεπανόρθωτα το κύρος της με όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν και βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, η αλήθεια είναι ότι η «κουβέντα» της στα κέντρα αποφάσεων δείχνει να μετράει. Σύμφωνα με το Στράτο Γιδόπουλο το παιχνίδι με τον Πυρσό Γρεβενών θα οριστεί κανονικά για την 28η Μαρτίου. Η Νίκη δεν είχε πολλά στοιχεία με το μέρος της για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να παραβρεθεί στο γήπεδο λόγω της χιονόπτωσης, αλλά φαίνεται πως σύμφωνα με το Γιδόπουλο έπεισε την αθλητική δικαιοσύνη και κέρδισε ακόμα μια «μάχη» που της επιτρέπει να ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα και σε βελτίωση της βαθμολογικής της θέσης.
Στην αναμονή για την απόφαση Ιωαννίδη
Μετά το παιχνίδι με το Βισαλτιακό αναμένεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη, Δημήτρης Ιωαννίδης. Αυτό αποφάσισε ο ίδιος μετά από συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες του, αφού αυτή τη στιγμή προέχει να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν είναι εφικτό η ηρεμία και να παραταχθεί η ομάδα χωρίς άλλα προβλήματα στο παιχνίδι της Κυριακής, όπου παίζεται μια ολόκληρη κατηγορία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου