ΤΟΠΙΚΑ

Απομένουν…δέκα αγώνες για την άνοδο

απομένουνδέκα-αγώνες-για-την-άνοδο-851206

Ο Ολυμπιακός που είναι 8 αγωνιστικές αήττητος και με 6 σερί νίκες θέλει συνέχεια επιτυχιών κορυφής τη Δευτέρα στην Καρδίτσα, ενώ απομένουν δέκα αγώνες για την άνοδο.
Ο επόμενος στόχος για τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής είναι να τελειώνει όσο πιο γρήγορα και η διατήρηση της διαφοράς από δεύτερο και τρίτο.
Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση τη Δευτέρα στόχος του Ολυμπιακού είναι να καταφέρει να πάρει το διπλό που θα τον διατηρήσει μόνο πρώτο και η 7η σερι νίκη θα τον χρίσει φαβορί για τον τίτλο.
Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι ο τραυματίας Κοτίτσας που παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος και ο τιμωρημένος Πλιάγκας, ενώ ο πρώτος σκόρερ των ερυθρολεύκων Μάρτινς Ροτζέριο αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, αλλα δεν τίθεται θέμα απουσίας του στην αναμέτρηση της Δευτέρας.
Το αβαντάζ των εννιά βαθμών από τον τρίτο ΟΦΗ πάντως θα είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς οι ερυθρόλευκοι μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος έχουν το πάνω χέρι για την κατάκτηση της πρωτιάς.
Οι Βολιώτες θα αντιμετωπίσουν μακριά από το ΕΑΚ την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Εθνικό Αστέρα, τον Διαγόρα, την Καλαμάτα, τον Πανσερραϊκό και τον Εθνικό Π. κατά σειρά, ενώ εντός θα φιλοξενήσουν το Αιγάλεω, τον ΟΦΗ, τον Αγροτικό Αστέρα και τη Ρόδο. Το ίδιο διάστημα ο ΟΦΗ έχει να δώσει πέντε αγώνες στο Γεντί Κουλέ και πέντε μακριά από το Ηράκλειο, το ίδιο και η Κέρκυρα.
To Σάββατο οι Νέοι
Το Σάββατο η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου θα αντιμετωπίσει την ομάδα Νέων της Αναγέννησης Καρδίτσας, στις 12:00 στο γήπεδο Γεωργικού Δήμου Μητρόπολης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Εθνικής Νέων 2009-2010.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Π. Κωτούλας με βοηθούς τους Α. Κριαρά και Ι. Πολύζο (όλοι από την ΕΠΣ Καρδίτσας).
Αύξηση του Μ.Κ
Εως 31 Μαρτίου 2010 και χωρίς να δοθεί νέα παράταση, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προβούν στην αγορά μετοχών, για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, όπως αυτή ανακοινώθηκε στη γενική συνέλευση της 20ης Νοεμβρίου 2009. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράζουν μετοχές μέσω της τράπεζας MILLENNIUM, αριθμός λογαριασμού 12355766, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ΠΑΕ, ή από τα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο, τηλ: 24210 34507.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου