ΤΟΠΙΚΑ

Πρόσφορά τροφίμων στην Κιβωτό του Κόσμου

πρόσφορά-τροφίμων-στην-κιβωτό-του-κόσ-545593

O «Όμιλος Ιnner Wheel Βόλου», με ειλικρινή διάθεση προσφοράς και εθελοντισμού, προσέφερε με πολλή αγάπη στoν Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου» τρόφιμα, που συγκέντρωσε κατά τη διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης Διαδραστικής Γιορτής με καλεσμένο τον συγγραφέα κ. Διονύση Λεϊμονή, προς κάλυψη των αναγκών των παιδιών που φιλοξενούνται στην Δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στο Διμήνι Μαγνησίας και προς ενίσχυση του έργου της Στέγης Φιλοξενίας.

Μέλη του Ομίλου ξεναγήθηκαν στους χώρους της Δομής από την Υπεύθυνη κοινωνική λειτουργό κα Άντυ Θεοδωρακοπούλου και την κοινωνική λειτουργό κα Ευαγγελία Αρώνη, οι οποίες αναφέρθηκαν στο σημαντικό έργο που επιτελείται και τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού.

O «Όμιλος Ιnner Wheel Βόλου», μέλος του Διεθνούς «Inner Wheel» που αριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες μέλη σε όλο τον κόσμο, έχει σκοπό την ανάπτυξη της φιλίας και της αλληλοκατανόησης μεταξύ των μελών του αλλά και των μελών της κοινωνίας μας, την κοινωνική και ανθρωπιστική προσφορά, την αφύπνιση της ευαισθησίας και της αγάπης για το συνάνθρωπο στις καρδιές όλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου