ΤΟΠΙΚΑ

Σε απεργία πείνας Βολιώτης εργαζόμενος

σε-απεργία-πείνας-βολιώτης-εργαζόμεν-544918

Διεκδικεί τα δεδουλευμένα του από εργολάβο

Η απόγνωση, όπως λέει, τον οδήγησε στην απόφαση να προχωρήσει σε απεργία πείνας. Τις τελευταίες 10 μέρες, ο Νίκος Σκιαδόπουλος, βρίσκεται έξω από τα δικαστήρια του Βόλου, μαζί με λίγα υπάρχοντα και ένα πλακάτ στο οποίο αναγράφει τα αιτήματά του.

Οπως υποστηρίζει ο κ. Σκιαδόπουλος από τη Νέα Δημητριάδα, τα τρία τελευταία χρόνια έχει υποστεί απίστευτη ταλαιπωρία διεκδικώντας χρήματα που του οφείλονται.

Ο θιγόμενος διεκδικούσε χρήματα από τον εργολάβο που απασχολούνταν μέσα στην ΑΓΕΤ Ηρακλής. Ομως η εργατική διαφορά κατέληξε στα Δικαστήρια. Του επιδικάστηκαν, όπως υπογραμμίζει, συγκεκριμένα χρήματα που πρέπει να καταβληθούν όμως μέχρι σήμερα δεν έχει δικαιωθεί.

Ο Νίκος Σκιαδόπουλος, έχει χτυπήσει πολλές πόρτες, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, για δικαιωθεί και να υποχρεωθεί ο εργολάβος να τον αποπληρώσει, χωρίς όμως να έχει αποτέλεσμα μέχρι τώρα η προσπάθειά του.

Νιώθοντας όπως τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ απογοήτευση και απόγνωση, αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργία πείνας. Ετσι από την προηγούμενη εβδομάδα, έχει «εγκατασταθεί» έξω από τα δικαστήρια. Ξημερώνει και βραδιάζει για τον ίδιο μπροστά από την είσοδο των δικαστηρίων, από όπου περνούν διάφοροι, τον χαιρετούν και μετά ο καθένας πηγαίνει στη δουλειά του» όπως λέει ο ίδιος με παράπονο.

Μοναδική εξαίρεση ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Λάζαρος Γαϊτάνης, όπως λέει ο κ. Σκιαδόπουλος, που έχει ξεκινήσει να ασχολείται με την υπόθεσή του, έχοντας την πρόθεση να τον βοηθήσει, εξετάζοντας όλα τα δεδομένα που υπάρχουν, μήπως και βρεθεί λύση και δικαιωθεί επί της ουσίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου