ΤΟΠΙΚΑ

Διευκρινίσεις από το 1ο ΕΠΑΛ Βόλου

διευκρινίσεις-από-το-1ο-επαλ-βόλου-539895

Από τη διεύθυνση του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου, διευκρινίζονται τα ακόλουθα, αναφορικά με την συγκέντρωση – ενημέρωση της 6ης Μαρτίου 2017, που έγινε στο σχολείο, και «προς αποφυγήν παρεξηγήσεων:

Στόχος μας ήταν η ενημέρωση κυρίως των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Εκπαιδευτικής Κοινότητας της Δευτεροβάθμιας

Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ, ΕΛΜΕ, και Σχολικών Συμβούλων), και των αντιδημάρχων Παιδείας και Τεχνικών Υπηρεσιών. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι δύσκολες συνθήκες στις οποίες λειτουργεί το Σχολείο μας την τελευταία εικοσαετία. Αποβλέπαμε στην επίσπευση και μεθοδικότερη κίνηση των διαδικασιών, που έχει ξεκινήσει ο Δήμος Βόλου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη διευθέτηση του ζητήματος.

Στείλαμε επίσης μια πρόσκληση στα γραφεία των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, επειδή θέλαμε να εξασφαλίσουμε παρέμβασή τους για την παραχώρηση του οικοπέδου του ΙΚΑ.

Οφείλουμε να πούμε ότι κατά καιρούς έχουν κάνει παρεμβάσεις για το θέμα και βουλευτές του ΚΚΕ (κ. Γκατζής…), και ότι πέρυσι ήλθε στο σχολείο μας αυτόκλητη εκ μέρους του κ. Μπουκώρου η συνάδελφος κ. Λιακοπούλου, και ζήτησε εκτενή ενημέρωση για τα πάντα.

Ευχαριστούμε όλους όσοι παραβρέθηκαν και όσους κατά καιρούς έχουν νοιαστεί.

Η απουσία, λοιπόν, άλλων βουλευτών, της Περιφέρειας και των άλλων παραγόντων ας αποδοθεί στην απειρία μας σε τέτοιου είδους διοργανώσεις.

Ο στόχος, βελτίωση των όρων λειτουργίας του σχολείου, είναι κάτι που ευλόγως μας ενώνει όλους. Σε αυτή την κατεύθυνση κάθε προσφορά είναι δεκτή και κάθε στήριξη ευπρόσδεκτη, επειδή 11 χρόνια μετακίνηση μαθητών ανάμεσα σε δύο κτίρια είναι πολλά για το Βόλο και ντροπή για όλους μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου