ΤΟΠΙΚΑ

Απαγχονισμένος βρέθηκε 35χρονος στη Δράκεια

απαγχονισμένος-βρέθηκε-35χρονος-στη-δρ-536755

Εφτιαξε αυτοσχέδιο βρόχο με τα κορδόνια από τα παπούτσια του, τον έδεσε στην ξύλινη οροφή της τουαλέτας, τον τύλιξε γύρω από το κεφάλι του και έπεσε στο κενό.

Σοκ στη Δράκεια Αγριάς. Η ζωής ενός νέου ανθρώπου κόπηκε εντελώς αιφνίδια με τον πλέον δραματικό τρόπο. Πρόκειται για 35χρονο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος είχε μπροστά τη ζωή του, έπρεπε να έχει όνειρα για το αύριο. Ο άτυχος νέος βρέθηκε απαγχονισμένος.

Το τραγικό θέαμα αντίκρισε πρώτος ο θείος του παιδιού γύρω στη 1 το μεσημέρι. Ακολούθησαν ανείπωτες στιγμές κατάφωρης αγωνίας. Στον τόπο ειδοποιήθηκε και κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Περιφερείας.

Ο θείος του παιδιού καλούσε απελπισμένα σε βοήθεια. Μάταια όμως. Ο 35χρονος, όπως διαπιστώθηκε, ήταν ήδη νεκρός. Μάλιστα είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ώρες πριν, πιθανότατα νωρίς το πρωί, όταν και επισκέφτηκε την αγροικία του.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Περιφερείας απέδωσαν τα αίτια θανάτου του νεαρού άνδρα σε αυτοκτονία.

Ο 35χρονος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, έφτιαξε αυτοσχέδιο βρόχο με τα κορδόνια των παπουτσιών του και κρεμάστηκε από ξύλινη οροφή.

Το άψυχο σώμα εντοπίστηκε στην εξωτερική τουαλέτα αποθήκης της αγροικίας που διατηρούσε ο 35χρονος στη Δράκεια.

Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στο χωριό στην τραγική κατάληξη. Το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 35χρονου.

Η οικογένειά του είναι συντετριμένη. Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί το λόγο για τον οποίο ο νέος έβαλε ένα τόσο τραγικό τέλος στη ζωή του.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Η αυτοκτονία συνέβη σε απόσταση αναπνοής από το χωριό της Δράκειας. Δυστυχώς, το περιστατικό δεν έγινε από κανέναν αντιληπτό. Ο αυτόχειρας έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό του και δυστυχώς το εκτέλεσε στο ακέραιο.

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για αυτή την πράξη του. Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κανένα σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

Ο άτυχος νέος κατοικούσε Κ. Λεχώνια, ενώ διατηρούσε και αγροικία στη Δράκεια την οποία επισκεπτόταν ανά τακτά διαστήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άνεργος, όμως στο παρελθόν εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου