ΤΟΠΙΚΑ

Ορκίστηκε ο Υποδιοικητής και όχι ο Διοικητής

ορκίστηκε-ο-υποδιοικητής-και-όχι-ο-διο-851206

Τέλος στη φημολογία των ημερών έβαλε ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου κ. Αριστείδης Ζαχαρόπουλος, ο οποίος δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ πως θα αναλάβει τα καθήκοντά του εντός των ημερών. Στο μεταξύ χθες ορκίστηκε στη 5η Υγειονομική Περιφέρεια από το Διοικητή κ. Τομάρα ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιάννης Ντόκος.
 
Γραφειοκρατικό ήταν τελικά το πρόβλημα που έκανε το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου κ. Ζαχαρόπουλο να μην έχει ορκιστεί και αναλάβει τα καθήκοντά του, την ώρα που η ανακοίνωση του ονόματός του για τη θέση έγινε πριν από ενάμισι μήνα περίπου.
«Το θέμα μου δρομολογήθηκε και αύριο – μεθαύριο θα είμαι στο Νοσοκομείο. Υπήρχε μία διαδικασία που έπρεπε να ολοκληρωθεί εξαιτίας της εργασιακής μου θέσης, η οποία τελικά ολοκληρώθηκε», σχολίασε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Ζαχαρόπουλος, ο οποίος έβαλε τέλος και στη φημολογία που επικρατούσε πως πιθανότατα να μην μπορούσε τελικά να αναλάβει τη διοίκηση του Νοσοκομείου.
Έτσι ο νέος Διοικητής αναμένεται να ορκιστεί πρώτα από τον Υπεάρχη κι έπειτα να αναλάβει δράση, μιας και το Νοσοκομείο βρίσκεται υπό εργασιακή κατάρρευση.
Χθες στο γραφείο του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Υπηρεσίας ορκίστηκε ο νέος Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Βόλου κ. Γιάννης Ντόκος, ο οποίος σήμερα κιόλας θα βρίσκεται στον 1ο όροφο του Νοσοκομείου Βόλου, όπου είναι δηλαδή το γραφείο του.
Σχολιάζοντας την καθυστέρηση της λήψης των καθηκόντων του Διοικητή ο Αντινομάρχης Υγείας κ. Λεωνίδας Αναστασίου, τόνισε πως είναι επιτακτική η έλευσή του, ενώ ο ίδιος δεν γνώριζε την επακριβή ημέρα που ο κ. Ζαχαρόπουλος θα βρίσκεται στη θέση του.
Ωστόσο και ο ίδιος επιβεβαίωσε τις προ ημερών δηλώσεις του κ. Τομάρα στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ πως ο κ. Ζαχαρόπουλος αναμένεται από μέρα σε μέρα και προσέθεσε πως το ζήτημα που υπήρχε ήταν γραφειοκρατικό.
Να σημειωθεί πως ο κ. Τομάρας είχε υπογραμμίσει πως μόλις ορκιστεί ο κ. Ζαχαρόπουλος, την ίδια ημέρα θα μεταβούν και οι δύο στο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς το τελευταίο διάστημα η κατάσταση είναι τεταμένη.
Στο μεταξύ χθες μαζί με τον κ. Ντόκο ορκίστηκε και ο Υποδιοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Μιχάλης Μπακαγιάννης, ενώ ορκίστηκαν και οι κ.κ. Κυριακή Δρογγούδη στη θέση της Διοικήτριας του Κέντρου Στήριξης Αυτιστικών Ατόμων Μαγνησίας (ΚΕΣΑΑΜ) και Ελισάβετ Πολυδούλη στη θέση της Διοικήτριας του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Εύβοιας.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου