ΤΟΠΙΚΑ

Θ. Χαρμάνης: «Αφήστε τη μικρή Λυδία ήσυχη»

θ-χαρμάνης-αφήστε-τη-μικρή-λυδία-ήσυχ-535324

«Αν δεν αποσυρθούν τα κανάλια από το σπίτι στην Αλόννησο, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη» προειδοποιεί – Εξοργισμένη η οικογένεια από τον κλοιό τηλεοπτικών καμερών έξω από το σπίτι της άτυχης Καρολάιν

«Αστραψε και βρόντηξε» χθες ο Θανάσης Χαρμάνης, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Καρολάιν, για τον κλοιό τηλεοπτικών καμερών έξω από το σπίτι, όπου διαμένει πλέον η μικρή Λυδία, κόρη της άτυχης 20χρονης.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρμάνη η οικογένεια έχει δυσφορήσει από το γεγονός ότι η υπόθεση της Καρολάιν και της μικρής Λυδίας μονοπωλεί σε καθημερινή βάση τηλεοπτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων.

Αυτό που όμως έκανε το «ποτήρι να ξεχειλίσει» είναι ότι τις τελευταίες 48 ώρες, όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα έχουν «στρατοπεδεύσει» κοντά στο σπίτι που διαμένει πλέον η μικρή Λυδία. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποσπάσουν έστω ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο ή ένα τηλεοπτικό καρέ από τη «νέα ζωή» της μικρούλας.

«Δεν είναι δυνατόν 24 ώρες το 24ωρο οι παππούδες και η μικρούλα να είναι εγκλωβισμένοι μέσα στο σπίτι. Θέλουν να βγούνε μία βόλτα και δεν μπορούν διότι οι κάμερες καιροφυλακτούν για ένα πλάνο. Όλα έχουν ένα όριο», επισήμανε επίσης ο δικηγόρος της οικογένειας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ εκφράζοντας αγανάκτηση.

Ακόμη ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά ότι «η μικρή Λυδία δεν πρόκειται να γίνει ατραξιόν» και κάλεσε «να την αφήσουν ήσυχη να μεγαλώνει με ασφάλεια και ηρεμία στο καινούργιο της σπίτι».

Σύμφωνα με τον ίδιο η διαρκής παρουσία των τηλεοπτικών δικτύων λειτουργεί σ’ αυτή τη φάση «επιβαρυντικά για την οικογένεια διότι παραβιάζεται ο προσωπικός της χώρος», όπως λέει ο κ. Χαρμάνης.

Ο ίδιος μάλιστα προειδοποιεί πως αν δεν αποσυρθούν άμεσα οι κάμερες που βρίσκονται διαρκώς έξω από το σπίτι της οικογένειας, θα αναγκαστεί να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει αυτό.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά μου. Η μόνη μου επιθυμία είναι να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον. Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες για να εγκλιματιστεί το μωρό και να το βγάλω έξω βόλτα», δήλωσε η μητέρα της Καρολάιν μέσω οικογενειακής της φίλης.

Σημειώνεται πως η μικρή Λυδία έφτασε στην Αλόννησο το απόγευμα της Τρίτης, μέσω Χαλκίδας, προκειμένου να αποφευχθούν οι κάμερες.

Είχε προηγηθεί η απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων να δοθεί προσωρινά η επιμέλεια της Λυδίας στην οικογένεια Κράουτς.

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, από τον οποίο αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα, θα μπορούν να βλέπουν την Λυδία 5 ημέρες τον μήνα από τις 10:00 έως τις 14:00, μόνο στην Αλόννησο.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου