ΤΟΠΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Π.Θ.

χριστουγεννιάτικη-γιορτή-στο-π-θ-535180

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα μικρά παιδιά των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, πραγματοποίησαν οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, την περασμένη Κυριακή.

Η γιορτή περιελάμβανε μουσικά σκετς και αυτοσχεδιασμούς, μουσικοκινητικές δράσεις και παιχνίδια με το ρυθμό. Την εκδήλωση παρουσίασαν τα Μουσικά Σύνολα του Π.Θ., μαζί με μαθητές από το Ειδικό Σχολείο του Ιδρύματος Ανηλίκων του Βόλου.

Η δράση με τα κρουστά ήταν το αποτέλεσμα ενός διήμερου σεμιναρίου όπου συμμετείχαν φοιτητές και μαθητές, με εμψυχωτή και δάσκαλο το μουσικό Βασίλη Κοκκώνη, φιλοξενούμενο καλλιτέχνη στα πλαίσια της επιμόρφωσης των Μουσικών Συνόλων. Εκπλήξεις απ’ τον κόσμο της Disney και δωράκια για τους μικρούς μας φίλους μας απογείωσαν το κοινό σ’ ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο απόγευμα!

Η επιμέλεια του προγράμματος και η σκηνοθεσία ήταν της κ. Μαρίας Θωίδου – μέλος ΕΕΔΙΠ του Π.Θ. και υπεύθυνη των Μουσικών Συνόλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς και οι αυτοσχεδιασμοί βασίστηκαν στη συλλογική προσπάθεια των συμμετεχόντων. Στο τέλος της γιορτής δόθηκαν δώρα για τους μικρούς μας φίλους στο θόλο του Πανεπιστημίου.

Ακολούθησαν θερμές ευχαριστίες προς τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τους φοιτητές των Μουσικών Συνόλων και τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου για τη χθεσινή διοργάνωση και συμμετοχή. Επίσης θερμές ευχαριστίες προς την εταιρεία catering ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ για την προσφορά των εδεσμάτων. Οι ευχές για καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά συνοδεύσανε το κλείσιμο της γιορτής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου