ΤΟΠΙΚΑ

Η ΟΕΒΕΜ συμμετέχει σε εκδήλωση για τις ελληνικές επιχειρήσεις στην Αθήνα

η-οεβεμ-συμμετέχει-σε-εκδήλωση-για-τις-520507

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας ενημερώνει τα μέλη της για την πραγματοποίηση εκδήλωσης που αφορά την ενημέρωση για ξένες αγορές.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ), μέλος του Δικτύου ENTERPRISE EUROPE NETWORK, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών διοργανώνει εκδήλωση πληροφόρησης των επιχειρήσεων με θέμα «Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα- Αίγυπτος, Νέες προκλήσεις – ευκαιρίες αγοράς για τις επιχειρήσεις. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι εξωστρεφείς επιχειρήσεις για τα χαρακτηριστικά των αγορών, τις δυνατότητες πρόσβασης σε αυτές, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζουν καθώς και για τις διμερείς οικονομικές και εμπορικές σχέσεις.

Την παρουσίαση των αγορών θα κάνουν ο κος Μιχαήλ Βρεττάκης Σύμβουλος ΟΕΥ Α’ του γραφείου ΟΕΥ στο Ντουμπάι και κος Αθανάσιος Μακρανδρέου Γενικός Σύμβουλος ΟΕΥ Β΄ στο Κάιρο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Επιμελητηρίου (Ακαδημίας 18, Αθήνα) την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015, στις 18:00.

Είσοδος ελεύθερη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επαφή με τα γραφεία της ΟΕΒΕΜ στο τηλέφωνο 24210-32780 προκειμένου να τους σταλεί η δήλωση συμμετοχής στην ενημερωτική εκδήλωση και να λάβουν περισσότερες πληροφορίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου