ΛΑΡΙΣΑ

Σεμινάριο σε Βόλο και Λάρισα για λογιστές- φοροτεχνικούς

σεμινάριο-σε-βόλο-και-λάρισα-για-λογισ-518411

Το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων».

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια πέντε ωρών και θα πραγματοποιηθεί:

  • στον Βόλο στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου VOLOSPALACE, Ξενοφώντος & Θράκων, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 από ώρα 18:00 έως 23:00 και
  • στη Λάρισα στην αίθουσα εκδηλώσεων, του Ξενοδοχείου Larissa Imperial, Φαρσάλων 182, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, από ώρα 18:00 έως 23:00.

Εισηγητές θα είναι οι:

  • Χρήστος Γιαννόπουλος, Οικονομολόγος-Σύμβουλος επιχειρήσεων, πρώην Ελεγκτής Φορολογικών Ελέγχων, Φυσικών και Νομικών Προσώπων, κυρίως Ανωνύμων Εταιρειών, Προϊστάμενος Δ.Ο.Υ, Διευθυντής Φορολογικών Ελέγχων και Γενικός Διευθυντής Φορολογικών Ελέγχων.
  • Παντελής Δασκαλάκης, Οικονομολόγος-Σύμβουλος επιχειρήσεων, πρώηνΕλεγκτής Φορολογικών Ελέγχων Φυσικών και Νομικών Προσώπων, κυρίως Ανωνύμων Εταιρειών, Μέλος της Επιτροπής Δημιουργίας του ELENXIS, Διευθυντής Φορολογίας Εισοδήματος, Διευθυντής Φορολογικών Ελέγχων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος 2019 και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Αίτηση συμμετοχής/εκδήλωση ενδιαφέροντος, με το ονοματεπώνυμό σας, ηλεκτρονικά στο [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2410 531422.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου