ΤΟΠΙΚΑ

«Οχι» ΤΑΙΠΕΔ στην εκχώρηση του αεροδρομίου και του λιμένος Βόλου

οχι-ταιπεδ-στην-εκχώρηση-του-αεροδρ-518350

Την αρνητική απάντηση του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) στην εκχώρηση του αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου και του λιμανιού του Βόλου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, έλαβε ο Περιφερειάρχης Κων. Αγοραστός.

«Δώστε μας τις υποδομές αυτές κι εσείς δεν θα έχετε καμιά συμμετοχή σε συντήρηση ή άλλες δαπάνες. Δώστε μας το Λιμάνι του Βόλου και το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου κι εμείς, η Αυτοδιοίκηση, οι τοπικές κοινωνίες θα αναλάβουμε την ευθύνη να τα λειτουργούμε, χωρίς κάποια δικιά σας επιβάρυνση, ήταν η πρόταση που έκανε στο Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης για την ανάπτυξη», ανέφερε ο κ. Αγοραστός χθες στο περιθώριο δηλώσεων που έκανε σε ΜΜΕ στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.

«Ο,τι μπαίνει στο ΤΑΙΠΕΔ, δεν βγαίνει», ήταν η απάντηση στον κ. Αγοραστό, σύμφωνα με τον ίδιο.

Παράταση και για τα δίκυκλα;

Στο μεταξύ, με αφορμή το θέμα που ανέδειξε ο «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» για τον τεχνικό έλεγχο δικύκλων και την έλλειψη κινητής μονάδας που θα μπορούσε να μεταβεί στις Β. Σποράδες ώστε να μην επιβαρύνονται οι κάτοχοί τους με δαπάνες μεταφοράς στα ΚΤΕΟ του Βόλου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας δήλωσε πως θα εξεταστεί, όπως έγινε και με τα Ι.Χ. και τα φορτηγά, η παράταση της ισχύος Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου, μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου 2015.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου