ΤΟΠΙΚΑ

Στο επίκεντρο το αεροδρόμιο Αγχιάλου ~ Πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων

στο-επίκεντρο-το-αεροδρόμιο-αγχιάλου-526368

Σήμερα πραγματοποιείται ημερίδα για τις προοπτικές και τους τρόπους ανάπτυξης

Οι προοπτικές και οι τρόποι ανάπτυξης του αεροδρομίου της Αγχιάλου, του αεροδρομίου της Κεντρικής Ελλάδας, θα αναπτυχθούν στη διάρκεια της ημερίδας που πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 9 Μαΐου στις 10.30 το πρωί στο ξενοδοχείο Valis Resort στην Αγριά. Η σημερινή εκδήλωση, που έχει τη μορφή στρογγυλής τράπεζας, διοργανώνεται από την Ενωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι εισηγήσεις που θα αναπτυχθούν από ειδικούς πάνω στο αντικείμενο της ανάπτυξης, αφορούν στις προοπτικές αλλά και σε κάθε πτυχή της αξιοποίησης λειτουργίας του Αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδας υπέρ της συνολικής ανάπτυξης του τόπου μας.

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής: 10:30 – 11:00 έναρξη «Στρογγυλής Τράπεζας» – Χαιρετισμοί. Συντονίστρια είναι η δημοσιογράφος Μαρία Κουφοπούλου.

Ακολουθεί καλωσόρισμα από την Κατερίνα Κεφαλά, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ενωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, ενώ τους σκοπούς της διοργάνωσης θα αναπτύξει ο Γιώργος Ζαφείρης, πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας.

Στη συνέχεια οι ομιλητές θα αναπτύξουν τις εισηγήσεις τους. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα μιλήσουν οι: 11:00 – 11:20 Nur El Gawohary, Press Office, αεροδρόμιο της Τζένοα «C. Colombo», με θέμα «Airport and territory, a winning team – The Genoa and Italian Riviera experience», 11:20 – 11:40 Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Marketing Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» με θέμα «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και προορισμός Αθήνα: Ανάπτυξη Αερογραμμών και Πολιτική Marketing».

Στις 11:40 – 12:00 θα μιλήσει η Θέκλα Καμμένου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, με θέμα «Αεροδρόμιο Βόλου (VOL) – Το παρελθόν του & το παρόν του. Η συμβολή του στην ανάπτυξη του τουρισμού της Χερσαίας Μαγνησίας. Μπορεί το Aεροδρόμιο να δώσει ώθηση στην Κρουαζιέρα ή το αντίθετο;» και 12:00 – 12:20 ο Γιώργος Δρακόπουλος, Σύμβουλος Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Περιφερειακή Ανάπτυξη και Τουρισμός: είμαστε έτοιμοι προς απογείωση;».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατυπωθούν συμπεράσματα και θα πραγματοποιηθούν τοποθετήσεις από τους Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχες, Δημάρχους, φορείς και συμμετέχοντες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου