ΤΟΠΙΚΑ

Εβρισε, έφτυσε δημοτικούς αστυνομικούς και έριξε μπουνιά στο περιπολικό

εβρισε-έφτυσε-δημοτικούς-αστυνομικο-517811

Σοβαρό επεισόδιο σε βάρος δημοτικών αστυνομικών φέρεται να προκάλεσε οδηγός αυτοκινήτου στο κέντρο του Βόλου, χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε καταγγελία στην Δημοτική Αστυνομία ότι αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο πάνω στο λεωφορειόδρομο στην οδό Ιάσονος, εμποδίζοντας την κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Δημοτικοί Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο με περιπολικό και βρήκαν τον οδηγό, ο οποίος είχε μαζί του κι ένα μικρό παιδάκι, και του ζήτησαν να απομακρύνει ο όχημα.

Εκείνος το πήρε και το διπλοπαρκάρισε ακριβώς απέναντι, στην οδό Ιάσονος. Και πάλι οι δημοτικοί αστυνομικοί του συνέστησαν να φύγει, καθώς κι εκεί απογορεύεται η στάθμευση.

Τότε ο άνδρας φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητο, να κινήθηκε προς το μέρος των δημοτικών αστυνομικών, αρχίζοντας να τους βρίζει και να τους φτύνει, ενώ έριξε και μπουνιά στο παρμπρίζ του περιπολικού.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί, μπήκαν στο περιπολικό ώστε να μην δοθεί συνέχεια στο επεισόδιο, καθώς διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού και έκοψαν κλήση στον οδηγό, ο οποίος αρνήθηκε να την παραλάβει. Τότε τον κάλεσαν να προσέλθει στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας για να την παραλάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τώρα ο οδηγός δεν έχει εμφανιστεί, και από τη Δημοτική Αστυνομία εξετάζεται πλέον το ενδεχόμενο να υποβληθεί μήνυση κατά του οδηγού για βία κατά της Αρχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου