ΤΟΠΙΚΑ

Συλλαλητήριο για το κλείσιμο ΙΚΑ Ν. Ιωνίας

συλλαλητήριο-για-το-κλείσιμο-ικα-ν-ιων-5173

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του ΙΚΑ Ν. Ιωνίας διοργανώνουν μεθαύριο Τετάρτη στις 11 π.μ. έξω από το υποκατάστημα οι εργαζόμενοι στο ίδρυμα και καλούν όλους να συμμετέχουν. Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους δεν είναι δυνατόν ένας νομός 200.000 κατοίκων, θα εξυπηρετείται από ένα κτίριο!

Χωρίς πάρκινγκ, χωρίς γραφεία, χωρίς χώρους αναμονής, με ατελείωτες ουρές, μαζί με τον ΕΟΠΥΥ, το ΚΕΠΑ, το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και τη συγχώνευση νέων ταμείων που αναμένεται να συγχωνευθούν στο ΙΚΑ μέσα στο 2013. Εγκαταλείπουν ένα ιδιόκτητο κτίριο για να γλυτώσουν τα έξοδα μιας καθαρίστριας, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν 2 υποκαταστήματα μέσα στη Λάρισα και θα ιδρύσουν και τρίτο!

Ψήφισμα του Δ.Σ. Βόλου

Την αντίθεσή του στην παύση λειτουργίας του υποκαταστήματος ΙΚΑ Νέας Ιωνίας, εκφράζει με νέο ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, το οποίο είχε ήδη εναντιωθεί σε μια τέτοια προοπτική από τον Μάρτιο του 2012. Το νέο ψήφισμα εγκρίθηκε ομόφωνα στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ., έπειτα από πρόταση της παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας».

Ανακοίνωση ΔΗΜΑΡ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαγνησίας ζητά την μη εφαρμογή της απόφασης για την μεταφορά των διοικητικών λειτουργιών του υποκαταστήματος ΙΚΑ_ΕΤΑΜ Ν. Ιωνίας στο Περιφερειακό Κατάστημα Βόλου και την επανεξέταση του ζητήματος, αφού ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν τα πραγματικά δεδομένα, οι ανάγκες της περιοχής και το πληθυσμιακό κριτήριο. Τονίζει δε ότι η μεταφορά αυτή αντί να επιλύσει μάλλον θα δημιουργήσει νέα προβλήματα και θα επιτείνει σημερινές δυσλειτουργίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου