ΤΟΠΙΚΑ

Με μηνύσεις απαντά η ΔΕΥΑΜΒ

με-μηνύσεις-απαντά-η-δευαμβ-506137

«Σε όσους παραπληροφορούν και συκοφαντούν με ψευδείς ισχυρισμούς»

Με μηνύσεις κατά όσων «παραπληροφορούν, κατασυκοφαντούν και προσβάλλουν τη φήμη της με ψευδείς ισχυρισμούς, προκειμένου να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά ή άλλου είδους οφέλη» απαντά η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο τύπου του Δήμου Βόλου, αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή τις δηλώσεις της Προέδρου του Τ.Ε.Ε. Νομού Μαγνησίας, η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β. με αίσθημα υπευθυνότητας έναντι των Δημοτών του Δήμου Βόλου και πιστή στις δεσμεύσεις της για εξυγίανση και διαφύλαξη του Δημόσιου και κοινωφελούς χαρακτήρα της Επιχείρησης, δηλώνει ότι θα στραφεί με κάθε νόμιμο μέσο εναντίον όλων εκείνων που παραπληροφορούν, κατασυκοφαντούν και προσβάλλουν την φήμη της με ψευδείς ισχυρισμούς, προκειμένου να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά ή άλλου είδους οφέλη.

Επιπροσθέτως μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση η εν γένει συμπεριφορά του Τμήματος Μαγνησίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το οποίο παρόλο που σύμφωνα με το νόμο έχει ως βασικό σκοπό «την προαγωγή της επιστήμης στους τομείς που σχετίζονται με την ειδικότητα των μελών του, της τεχνικής και της τεχνολογίας γενικά και την αξιοποίησή τους για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη του Νομού Μαγνησίας στο πλαίσιο των αρχών της αειφορίας και της προστασίας του περιβάλλοντος», μέσω των επιλογών της Προέδρου του, συμπεριφέρεται κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα ως εν δυνάμει αντιπολιτευόμενη δημοτική παράταξη, παρόλο που στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β., ο ρόλος που του επιφυλάσσει ο Κώδικας Δήμων & Κοινοτήτων είναι αυτός του κοινωνικού φορέα και όχι του φορέα των πολιτικών φιλοδοξιών των μελών του.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β. σε αντίθεση με τις επιδιώξεις κάποιων, μέσα από τις επιλογές της νέας της Διοίκησης, όχι μόνο δεν διαλύεται, αλλά αντίθετα δυναμώνει και συσπειρώνεται απέναντι στην αυθαιρεσία και στον πολιτικό αμοραλισμό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου