ΤΟΠΙΚΑ

Συζητήθηκε ο σχεδιασμός λειτουργίας της αγοράς το 2014

συζητήθηκε-ο-σχεδιασμός-λειτουργίας-502811

Η κίνηση της αγοράς κατά την εορταστική περίοδο, η έναρξη χειμερινών εκπτώσεων και ο σχεδιασμός για τη λειτουργία της αγοράς το 2014 ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στη σύγκληση του προεδρείου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, την περασμένη Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014.

Στη σύγκληση του προεδρείου παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Νίκος Τζίκας.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε επίσης ο προγραμματισμός συνεδριάσεων Προεδρείου και Διοικητικού Συμβουλίου Α’ Εξαμήνου 2014 και η προετοιμασία ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης – Συνέδριο.

Στο Προεδρείο έγινε αναφορά και στο προγραμματισμένο Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα στις 25, 26 και 27 Απριλίου 2014, όπου θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή Ευρωπαϊκών – Εργοδοτικών oργανώσεων, αντίστοιχων της ΕΣΕΕ.

Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε επίσης η κοπή της πίτας του προσωπικού ΕΣΕΕ – ΚΑΕΛΕ – ΙΝΕΜΥ στα γραφεία της Συνομοσπονδίας. Ο Αντιπρόεδρος κ.Τζίκας ευχήθηκε στο προσωπικό υγεία, προκοπή, δύναμη και να εκπληρωθούν οι στόχοι που τέθηκαν για τη νέα χρονιά.

Στα πλαίσια του προεδρείου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, για το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων (ΑΕΠΙ).

Από τον Υπουργό υπήρξε δέσμευση να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε να μην υπάρξουν μεγάλα πρόστιμα για τους εμπόρους. Με την ευκαιρία της συνάντηση ανοίχτηκε διάλογος που θα διαρκέσει ένα μήνα περίπου. Μέσα σ΄αυτό το διάστημα οι εμπλεκόμενοι φορείς θα καταθέσουν τις προτάσεις τους, έτσι ώστε να προκύψει ένα αποτέλεσμα που θα εξυπηρετεί όλες τις πλευρές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου