ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο Χρ. Βασιλούδης

ανακοίνωσε-υποψηφιότητα-ο-χρ-βασιλού-501736

Την απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Σκοπέλου στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ανακοίνωσε ο νυν δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρήστος Βασιλούδης, που καλεί τους δημότες της Σκοπέλου να στηρίξουν και πάλι την υποψηφιότητά του, υπεραμυνόμενος του έργου της δημοτικής αρχής. Ο κ. Βασιλούδης τίθεται εκ νέου επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Υπέρβαση» και αφού κάνει αναφορά στα πεπραγμένα της δημοτικής θητείας που εκπνέει οσονούπω, αναλαμβάνει δεσμεύσεις για την επόμενη 4ετία

Ο δήμαρχος Σκοπέλου αναφέρεται στον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών, τονίζοντας ότι η δημοτική του αρχή κρατήθηκε μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και τοπικιστικές διακρίσεις και συνεχίζοντας υπογραμμίζει απευθυνόμενος προς τους δημότες του: «Άσκησα πολιτικές που ενώνουν τους πολίτες του νησιού και δεν τους διχάζουν. Υπηρέτησα το αξίωμα που μου εμπιστευθήκατε με λιγότερα λόγια και περισσότερη δουλειά. Με τους συνεργάτες μου, τη δημιουργική συμβολή όλων των πτερύγων του Δημοτικού Συμβουλίου, που προέκυπτε μέσα από ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, και τη δική σας αναντικατάστατη παρουσία, καταφέραμε να υλοποιήσουμε -όχι χωρίς λάθη και παραλείψεις- ένα αξιοζήλευτο έργο, σε όλα τα επίπεδα».
Ο κ. Βασιλούδης ζητά ανανέωση της δημοτικής του θητείας για να συνεχίσει το έργο του και ταυτόχρονα επισημαίνει: «Επειδή πιστεύω ότι το έργο αυτό πρέπει να συνεχιστεί, να ολοκληρωθεί σε ό,τι οι χρονικές δεσμεύσεις και οι συγκυρίες δεν μας το επέτρεψαν, αλλά και να αποτελέσει τον γνώμονα κατάρτισης του προγράμματος της νέας τετραετίας που θα εμπλουτιστεί μέσα από ένα γόνιμο διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες που απαρτίζουν το Δήμο μας. Επειδή οι προοπτικές που διανοίγονται για το νησί μας με την εφαρμογή του «Καλλικράτη», τόσο σε επίπεδο δημοτικών αρμοδιοτήτων, όσο και περιφερειακής συγκρότησης, μου δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξώ για το μέλλον του τόπου μας. Επειδή τρέφω απεριόριστη εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο δυναμικό του νησιού μας και τις δυνατότητές του, η οποία πηγάζει από μια συνεπή σχέση χρόνων που οικοδομήθηκε πάνω στο στέρεο έδαφος της αλληλοεκτίμησης και του σεβασμού, ανακοινώνω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Σκοπέλου στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 και σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου