ΤΟΠΙΚΑ

Να τοποθετηθεί κλιματισμός στο ΚΕΠΑ ζητεί ο Αλ. Μεϊκόπουλος

να-τοποθετηθεί-κλιματισμός-στο-κεπα-ζ-500748

Επιστολή του βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ στη διοίκηση του ΕΦΚΑ

Επιστολή προς τον διοικητή του ΕΦΚΑ απέστειλε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ζητώντας να παρέμβει άμεσα για να αποκατασταθεί χωρίς άλλη καθυστέρηση ο κλιματισμός εντός του κτιρίου των ΚΕΠΑ Ν. Ιωνίας και να μην υφίστανται αχρείαστη ταλαιπωρία πολίτες και εργαζόμενοι.

Οπως επισημαίνει ο βουλευτής Μαγνησίας, το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) της Ν. Ιωνίας προσέρχονται ενδιαφερόμενοι ώστε να κατοχυρώσουν το δικαίωμα για λήψη σύνταξη αναπηρίας ή να επανεξεταστούν για σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.

«Οι άνθρωποι αυτοί εν μέσω θέρους και πολύ υψηλών θερμοκρασιών που σημειώνονται στην περιοχή, αναγκάζονται να αναμένουν για να εξυπηρετηθούν μέσα σε αφόρητη ζέστη, καθώς εντός του κτιρίου δε λειτουργεί καθόλου κλιματισμός», τονίζει ο βουλευτής σημειώνοντας ότι «τη δικαιολογημένα αγανάκτηση πολιτών και εργαζομένων στο ΚΕΠΑ εντείνει το γεγονός ότι ο κλιματισμός στο κτίριο δεν λειτουργεί ήδη από την αρχή της καλοκαιρινής σεζόν και ενώ βρισκόμαστε στο τέλος Ιουλίου δεν έχει ακόμα δοθεί καμία λύση».

Επισημαίνεται ότι το συγκεκριμένο θέμα είχε αναδείξει με αναλυτικό ρεπορτάζ πρόσφατα ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου