ΤΟΠΙΚΑ

Παρεμβάσεις από τον Δήμο Βόλου στην οδό Σέκερη

παρεμβάσεις-από-τον-δήμο-βόλου-στην-οδ-49393

Μετά την προ ημερών συνάντησή του με τον κοσμήτορα και τους προέδρους και καθηγητές της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος με τους συνεργάτες του πραγματοποίησαν αυτοψία στην οδό Σέκερη.

Εκεί οριστικοποίησαν ποια μέτρα πρέπει να ληφθούν για να διασφαλιστεί η ασφάλεια φοιτητών και καθηγητών που καθημερινά κινούνται στην περιοχή.

Όπως είναι γνωστό, μετά την παράδοση και λειτουργία του νέου τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, οι φοιτητές διασχίζουν την οδό Σέκερη για να πάνε στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις. Στην οδό Σέκερη, δρόμος με τρεις λωρίδες κυκλοφορίας, εισέρχονται οχήματα από την Αθηνών που αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες.

Για την ασφάλεια φοιτητών και καθηγητών, αποφασίστηκε να τοποθετηθούν παλλόμενοι φωτεινοί σηματοδότες, να δημιουργηθούν νέες διαβάσεις και να γίνουν διαγραμμίσεις.

Στη συνέχεια το δημοτικό κλιμάκιο επισκέφθηκε την οδό Σταδίου, όπου κατασκευάζεται ο νέος κυκλικός κόμβος. Όπως διαπιστώθηκε το έργο εξελίσσεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου