ΤΟΠΙΚΑ

Συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ μόνιμοι… κάτοικοι Αγριάς

συνεργεία-της-δευαμβ-μόνιμοι-κάτοικ-489091

Αλλεπάλληλες βλάβες -χθες η τελευταία- αφήνουν σπίτια και επιχειρήσεις χωρίς νερό, καταγγέλλουν κάτοικοι

Χωρίς νερό για τέταρτη φορά μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο περίπου έμεινε χθες η Αγριά. Από τις 3 το μεσημέρι έως τις 6:30 το απόγευμα, οπότε και αποκαταστάθηκε η βλάβη στον αγωγό της ύδρευσης, σπίτια και επιχειρήσεις έμειναν χωρίς νερό. Η αγανάκτηση κατοίκων και επιχειρηματιών, ξεχείλισε…

Συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ, βρίσκονται επί ποδός τις τελευταίες ημέρες για την αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο της ΔΕΥΑΜΒ στην Αγριά. Πριν από τρεις ημέρες, κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, αγωγός ύδρευσης «έσκασε» από την πίεση, αφήνοντας μια ολόκληρη περιοχή χωρίς νερό.

Χθες, στο πλαίσιο των εργασιών για το αποχετευτικό δίκτυο στην περιοχή, μηχανήματα που εργολάβου «χτύπησαν» αγωγό ύδρευσης, με αποτέλεσμα σπίτια και επιχειρήσεις να μείνουν χωρίς νερό για περίπου τρεις ώρες.

Οπως καταγγέλλουν αγανακτισμένοι κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής που επικοινώνησαν με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, η χθεσινή ήταν η τέταρτη ή πέμπτη φορά που έμειναν για περισσότερες από δύο ώρες χωρίς νερό και μάλιστα σε ώρες αιχμής για τα καταστήματα εστίασης και σε ώρες που οι κάτοικοι θέλουν να κάνουν ένα μπάνιο και να χαλαρώσουν μετά τη δουλειά.

Οι βλάβες αποκαθίστανται σε σύντομο χρονικό διάστημα από συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ, φαίνεται όμως ότι τα περιθώρια υπομονής κατοίκων και επαγγελματιών έχουν εξαντληθεί από το όλο σκηνικό που επικρατεί στην Αγριά στο δρόμο προς Σουτραλί. Από τη μία οι εργασίες για το αποχετευτικό που τους έχουν αναγκάσει να ζουν μέσα στη σκόνη μέχρι ο δρόμος να ασφαλτοστρωθεί, από την άλλη οι συχνές διακοπές νερού, λόγω βλαβών.

«Σπίτια και επιχειρήσεις μείναμε πάλι χωρίς νερό. Ολο ζημιές γίνονται», διαμαρτυρήθηκε αναγνώστης της εφημερίδας.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου