ΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία και φέτος το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Βόλο

με-επιτυχία-και-φέτος-το-μαθητικό-φεστ-472413

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του φετινού Μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ, την Κυριακή στις 7 Μαΐου, στο άγαλμα της παραλίας του Βόλου. Από νωρίς το πρωί μέλη και φίλοι της ΚΝΕ άρχισαν να ετοιμάζουν το χώρο της έκθεσης με τις θέσεις της ΚΝΕ για το σχολείο, για το φασισμό, την πρόταση του ΚΚΕ για το σοσιαλισμό-κομμουνισμό, καθώς και για τις συναυλίες από τα μαθητικά συγκροτήματα.

Τα μέλη της ΚΝΕ συζήτησαν με εκατοντάδες μαθητές για τις εξελίξεις, για την ανάγκη να οργανωθεί ο αγώνας των μαθητών για ένα σχολείο που να μορφώνει κι όχι να εξοντώνει, για το περιεχόμενο του Οδηγητή, του περιοδικού της ΚΝΕ, με το ενδιαφέρον να πέφτει ιδιαίτερα στο άρθρο που ήταν αφιερωμένο στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι εκδηλώσεις άνοιξαν με τον μαθητικό διαγωνισμό Quizdom με θέμα τα ναρκωτικά, με μαζική συμμετοχή των μαθητών, αλλά και περαστικών, ενώ στη συνέχεια έγινε χαιρετισμός από το μέλος της ΚΝΕ, Κώστα Κασάπη, μαθητή του 1ου
ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας. Το κέφι άναψε όταν στη σκηνή ανέβηκαν τα μαθητικά συγκροτήματα που ερμήνευσαν γνωστά και κεφάτα τραγούδια δίνοντας παλμό και ενθουσιασμό στους μαθητές αλλά και γενικότερα σε νεολαίους που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου