ΤΟΠΙΚΑ

Πέθανε ο Ομηρος Κολτσιδόπουλος

πέθανε-ο-ομηρος-κολτσιδόπουλος-469728

Πέθανε χθες σε ηλικία 76 χρόνων ο πρώην αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας Όμηρος Κολτσιδόπουλος. Ο Όμηρος Κολτσιδόπουλος, πολιτικός μηχανικός, διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Νέας Ιωνίας από το 1986 μέχρι και το 1998.

Το 1986 ήταν υποψήφιος δήμαρχος με το ΠΑΣΟΚ απέναντι στον αείμνηστο Ανδρέα Βαλαχή λαμβάνοντας ποσοστό 40,44% στην αξιωματική αντιπολίτευση όταν η παράταξη του Ανδρέα Βαλαχή είχε λάβει 59,56%. Το 1990 συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Στέφανου Φούσκη και της Δημοκρατικής Συνεργασίας και εκλέχτηκε στη δημοτική αρχή. Διατέλεσε αντιδήμαρχος Καθαριότητας ενώ επίσης συμμετείχε σε διάφορες δημοτικές επιτροπές και Νομικά Πρόσωπα.

Ήταν ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος, αποτελεσματικός και προσηνής ενώ την πορεία του στα κοινά διέκρινε πάντα η διαλλακτικότητα. Υπήρξε στέλεχος της κομματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Ιωνία από την ίδρυσή της. Πριν από περίπου 15 χρόνια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και από τότε σταδιακά είχε αποσυρθεί από τα κοινά. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στη Νέα Ιωνία στις 12 το μεσημέρι. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου