ΤΟΠΙΚΑ

Υδροπλάνα… πρωταθλητές

υδροπλάνα-πρωταθλητές-46594

Πανευρωπαϊκή διάκριση απέσπασε η Hellenic Seaplanes που προωθεί τα υδατοδρόμια στα νησιά

Εθνικός πρωταθλητής αναδείχτηκε στα European Business Awards 2014 η Hellenic Seaplanes, η εταιρία που αναμένει την τελική αδειοδότηση από την πολιτεία, προκειμένου να φέρει τα υδροπλάνα στην περιοχή μας από τον Απρίλιο του 2015.

Η Ελληνική εταιρία που προωθεί τη δημιουργία δικτύου υδατοδρομίων σε διάφορα σημεία ανά την Ελλάδα, με πρώτους σταθμούς τη Σκόπελο και την Αλόννησο, επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης στα φετινά European Business Awards – Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία αποσπώντας τον τίτλο του Εθνικού Πρωταθλητή.

Στον όγδοο κατά σειρά διαγωνισμό που διοργανώθηκε φέτος, η HellenicSeaplanesκατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 24.000 επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος από 33 ευρωπαϊκές χώρες, περνώντας στη δεύτερη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Μια επιτροπή κριτών αποτελούμενη από ακαδημαϊκούς και επιχειρηματίες από όλη την Ευρώπη θα αξιολογήσει τα βίντεο των εθνικών πρωταθλητών, και θα απονείμει το πολυπόθητο «Ruband’Honneur» στην καλύτερη εταιρεία της κάθε ομάδας, εξασφαλίζοντάς της το «εισιτήριο» για το μεγάλο τελικό το 2015. Επίσης, όλοι οι εθνικοί πρωταθλητές θα λάβουν παράλληλα μέρος και σε δημόσια ψηφοφορία όπου θα κριθούν οι εθνικοί πρωταθλητές για την κάθε χώρα.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Νικόλας Χαραλάμπους εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη διάκριση, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι «θα μας δώσει μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωστοποιήσουμε την επιτυχία μας σε όλη την Ευρώπη».

Ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ίδιας εταιρίας Μιχάλης Ασσαριώτης, υπογραμμίζει από την πλευρά του ότι «είναι μια μεγάλη αναγνώριση που μας δίνει δύναμη, κουράγιο και πείσμα να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, για να γίνουν τα υδροπλάνα στην Ελλάδα πραγματικότητα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου