ΤΟΠΙΚΑ

Ανάσα το Μουντιάλ ~ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΟΠΑΠ

ανάσα-το-μουντιάλ-για-τα-πρακτορεια-οπ-464513

Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν, αν και μέχρι στιγμής τα ποσά είναι περιορισμένα

Σε ρυθμούς Μουντιάλ κινείται από προχθές η πόλη του Βόλου, με τα πρακτορεία ΟΠΑΠ να αποτελούν καθημερινό στέκι των φιλάθλων, καθώς δίνουν και παίρνουν τα προγνωστικά και τα στοιχήματα. Στόχος όλων να απολαύσουν το θέαμα της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, αλλά ταυτόχρονα να γεμίσουν τις τσέπες τους από τις σωστές προβλέψεις…

Ρεπορτάζ: ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Παρότι η κίνηση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ έχει ξεκινήσει, οι πράκτορες επισημαίνουν πως ακόμη δεν έχουν πέσει μεγάλα ποσά ωστόσο όσο προχωράει η διοργάνωση θα αυξάνονται και τα ευρώ που ποντάρονται.

Ενδεικτικά όπως αναφέρουν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ πράκτορες ΟΠΑΠ του Βόλου, μέχρι στιγμής τα ποσά που ποντάρονται κυμαίνονται από 15, 20 και 30 ευρώ ωστόσο διευκρινίζουν ότι σε παλιότερες διοργανώσεις Μουντιάλ στα τελευταία παιχνίδια ποντάροντας ποσά μέχρι και 3.000 ευρώ.

Μάλιστα για πρώτη φορά τοποθετήθηκαν σε όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ οθόνες για liveστοίχημα, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες. «Σίγουρα η διοργάνωση του Μουντιάλ θα δώσει μια «ανάσα» στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, ειδικά αν συγκρίνουμε την κίνηση με αυτή που επικρατούσε το προηγούμενο διάστημα», τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος των πρακτόρων ΟΠΑΠ Μαγνησίας κ. Σωκράτης Βαρακλιώτης, προσθέτοντας ωστόσο ότι υπάρχουν σημαντικές απώλειες εξαιτίας των στοιχημάτων online.

Για πρώτη φορά liveστοίχημα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Για πρώτη φορά φέτος τοποθετήθηκαν σε όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ οθόνες για live στοίχημα, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες. Μέσω του live στοιχήματος τα κερδισμένα για τους τυχερούς θα είναι «ζεστά» καθώς θα τα εισπράττουν επιτόπου από τα ταμεία των πρακτορείων. Οπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ κ. Βαρβάρα Ραγιά, μέσα από το live στοίχημα οι τυχεροί θα πληρώνονται αμέσως από τα πρακτορεία ωστόσο διευκρινίζει ότι ακόμη η κίνηση είναι περιορισμένη.

Στη συνέχεια όπως αναφέρει η κ. Ραγιά, σήμερα που είναι η πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ αναμένεται να αυξηθεί η κίνηση στο πρακτορείο της.

Τέλος από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ κ. Αθανάσιος Ψαρόμπας, αναφέρει ότι ανέκαθεν το Μουντιάλ ήταν μια διοργάνωση που προσέλκυε κόσμο στα πρακτορεία. «Είναι η αγαπημένη διοργάνωση όλων μικρών και μεγάλων και γι’ αυτό όλοι θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους. Βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχουν πέσει τα καλά ποσά. Αλλωστε είναι φυσιολογικό. Σε λίγες ημέρες όταν θα αρχίσει να ζεσταίνεται η διοργάνωση ίσως δούμε μεγαλύτερα ποσά. Ωστόσο πιστεύω ότι δεν θα δούμε τα ποσά που βλέπαμε στο παρελθόν που έφταναν μέχρι και 3.000 ευρώ», καταλήγει ο κ. Ψαρόμπας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου