ΤΟΠΙΚΑ

Αιτήσεις για πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο ΙΕΚ Βόλου

αιτήσεις-για-πρόσληψη-ωρομίσθιων-εκπ-458349

Ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων και θα συνεχιστεί έως την Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα 23:59 για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τα 30 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του ΟΑΕΔ, έτους κατάρτισης 2021-2022 ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται και το ΙΕΚ Βόλου (Αθηνών 64, Τ.Κ. 38334 Βόλος, τηλ. 24210-60744).

Αναλυτικά, οι θέσεις αφορούν σε ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ειδικότητας Διατροφής Διαιτολογίας, Χημικού, Γαλλικής Φιλολογίας, ΠΕ08, Καλών Τεχνών, Θεραπευτών Λόγου, Ψυχολογίας ή με κατεύθυνση Ψυχολογία, Νηπιαγωγών, Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Μουσικής Επιστήμης, Οικονομίας, Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών.

Ακόμη, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ειδικότητας Χημικών Μηχανικών, Πληροφορικής, Ιατρού, Νοσηλευτικής, Βρεφονηπιοκόμου, Αισθητικής, Φυσικού Περιβάλλοντος, Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ή Τεχνολογίας Τροφίμων, Θεατρικής Αγωγής.

Οσον αφορά στις ειδικότητες τεχνολογικής εκπαίδευσης αυτές είναι πτυχιούχοι ΤΕΛ, ΕΠΛ, ΤΕΕ Β ́ Κύκλου
ΤΕ01 Βοηθού Παιδοκόμου Βρεφονηπιοκόμου, Πτυχίο Θερμοϋδραυλικού, Τεχνικού Αισθητικής Άκρων, Αισθητικής, Αρτοποιού – Ζαχαροπλάστη.

Τέλος, όσον αφορά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση οι ειδικότητες είναι Απόφοιτοι Ι.Ε.Κ. με πιστοποίηση , Πτυχιούχοι ΤΕΕ Α ́ Κύκλου, ΤΕΣ, ΕΠΑΣ, Σχολής Μαθητείας του Ν. 1566/1985 Τεχνικού Αερίων Καυσίμων,, Δερματοστίκτης (Tattoo), Τεχνικού Αισθητικής Ακρων, ΔΕ- Αρτοποιού – Ζαχαροπλάστη,
Κουκλοπαίχτης,-εμπειροτεχνίτες απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης του Ν.1566/85, με τριετή προϋπηρεσία.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημόσιου gov.gr, με τους κωδικούς πρόσβασης του TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise-kai-ekpaideutiko-periekhomeno/aitese-oromisthion-ekpaideutikon-iek-oaed

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Κατάρτιση και εκπαιδευτικό περιεχόμενο → Αίτηση ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΙΕΚ – ΟΑΕΔ

Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες του έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 32158/Δ1/11297 (ΦΕΚ 2228/14-06-2018) Υπουργική Απόφαση και τη σχετική Προκήρυξη, παρέχονται στον ιστότοπο του Οργανισμού www.oaed.gr, στις ενότητες «Νέα & Ανακοινώσεις» και «Κατάρτιση».

Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να υποβάλει αίτηση είτε για τα ΙΕΚ της Περιφέρειας Αττικής είτε για το/τα ΙΕΚ μίας και μόνον Περιφερειακής Ενότητας για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Ηλεκτρονικά την Αίτησή τους και μεταφορτώνουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά τους, επιλέγοντας το ΙΕΚ πρώτης προτίμησής τους, στο οποίο απαραίτητα πρέπει να προκηρύσσεται, είτε ο Ενοποιημένος Κλάδος (ΕΚ) στον οποίο ανήκουν, είτε η Ενοποιημένη Ειδικότητα (ΕΕ) είτε ο τίτλος πτυχίου τον οποίο κατέχουν.

Η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, από τους υποψήφιους ωρομίσθιους Εκπαιδευτές των Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ, επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης για την ακρίβεια των δηλωθέντων και υποβληθέντων στοιχείων, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Ν.1599/86. Οι υποψήφιοι είναι υπεύθυνοι για την ακρίβεια των στοιχείων και των δικαιολογητικών, που θα καταχωρήσουν στην ηλεκτρονική αίτηση και αυτών που θα αναρτήσουν (με τη μέθοδο της μεταφόρτωσης upload σε μορφή PDF του κάθε δικαιολογητικού ξεχωριστά).

Σε περίπτωση υποβολής ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, η Διεύθυνση Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ακολουθεί τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες περί δίωξης ποινικών αδικημάτων.

Επιπλέον, σε περίπτωση που διαπιστωθεί υποβολή ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης και ο ωρομίσθιος εκπαιδευτής έχει ήδη προσληφθεί, η Υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της συμβάσεως εργασίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου