ΤΟΠΙΚΑ

Κλειστές οι κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Δημητριάδος

κλειστές-οι-κατασκηνώσεις-της-μητρόπ-45814

Για πρώτη φορά αναστέλλεται η λειτουργία τους το φετινό καλοκαίρι, λόγω της πανδημίας

Κλειστές θα παραμείνουν φέτος, για πρώτη φορά, οι θερινές κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Δημητριάδος στον Αγιο Λαυρέντιο Πηλίου, λόγω της πανδημίας και στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Θεσμός με μακρά διάρκεια, που συγκεντρώνει περί τα 600 παιδιά κάθε καλοκαίρι, οι κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Δημητριάδος θα παραμείνουν για πρώτη χρονιά κλειστές, προς μεγάλη απογοήτευση δεκάδων γονέων που είχαν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον να εγγράψουν τα παιδιά τους.

«Ηταν πάρα πολύ δύσκολη η φετινή απόφαση, αλλά προέχει η υγεία των παιδιών και δεν θα μπορούσε να πάρει κανείς το ρίσκο και την ευθύνη να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση» υπογραμμίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο π. Δαμασκηνός Κιαμέτης, πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Δημητριάδος, για να προσθέσει ότι πολλοί γονείς διατύπωναν το τελευταίο διάστημα το ερώτημα αν θα λειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις.

Απευθυνόμενος στους γονείς που προσέβλεπαν στη λειτουργία των κατασκηνώσεων, επισημαίνει ότι «το καλοκαίρι θα περάσει. Τα επόμενα όμως καλοκαίρια θα είμαστε κοντά τους, διότι οι κατασκηνώσεις θα υποδεχθούν του χρόνου τα παιδιά καλύτερα οργανωμένες και με περισσότερες δράσεις και δραστηριότητες».

ΓΛ. ΥΔΡ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου