ΤΟΠΙΚΑ

Παρέδωσε τη διοίκηση του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου ο Καραμπάτσας

παρέδωσε-τη-διοίκηση-του-αχιλλοπούλε-456063

Αντίο και φύλλο πορείας για Πανεπιστημιακό

Οταν πριν από περίπου δύο χρόνια, ο Κων. Καραμπάτσας αναλάμβανε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου, δεν φανταζόταν τον απολογισμό που έκανε χθες στην αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση στο αμφιθέατρο του Αχιλλοπούλειου.

Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ

Αναλαμβάνοντας μια ακόμη δύσκολη αποστολή, τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στη Λάρισα, ο κ. Καραμπάτσας, παρέδωσε τη Διοίκηση του Αχιλλοπούλειου στον μέχρι πρότινος αναπληρωτή Διοικητή κ. Χαρ. Μπαλλή.

Το διοικητικό δίδυμο που ανέλαβε το Νοσοκομείο Βόλου σε μια από τις κρισιμότερες περιόδους της ιστορίας του, αναλαμβάνει νέα καθήκοντα με απόφαση της νέας ηγεσίας του υπ. Υγείας που είχε ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των Διοικητών από τα Νοσοκομεία ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία της επιλογής νέων Διοικήσεων.

Ο απερχόμενος Διευθυντής Κων. Καραμπάτσας, φεύγοντας για τη Λάρισα αναλαμβάνοντας τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, έκανε έναν σύντομο απολογισμό, μιλώντας από καρδιάς, όπως είπε, για πρόσωπα στο Νοσοκομείο που δεν ήξερε αλλά συνεργάστηκε άψογα και δημιουργικά προκειμένου να αναβαθμιστεί το Νοσοκομείο Βόλου παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε συνθήκες μνημονίου.

«Αναλάβαμε τη Διοίκηση σε δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες, περπατήσαμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες, χαλυβδωθήκαμε και δουλέψαμε ενωμένοι. Αυτός ήταν ο καταλύτης που άλλαξε το κλίμα στο Νοσοκομείο.

Μάθαμε να δουλεύουμε όλοι μαζί, να συζητάμε και να βρίσκουμε λύσεις και να συνθέτουμε τις διαφωνίες μας, να αναζητούμε εκείνα που μας ενώνουν και να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης που πιστεύουμε όλοι και προχωράμε ενωμένοι. Μέσα από τις διαφωνίες γίναμε δυνατότεροι και σοφότεροι, εμπλουτίζοντας ο ένας το έργο και τις γνώσεις του άλλου. Αυτό το Νοσοκομείο με το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, μόνο ψηλότερα θα πηγαίνει», ανέφερε συγκινημένος ο κ. Καραμπάτσας που αφήνει στο Βόλο συνεργάτες και έναν πλούσιο προγραμματισμό έργων για να συνεχιστεί από τον κ. Μπαλλή.

Τον οδικό χάρτη, όπως τον είχαν χαράξει μαζί με τον απερχόμενο Διοικητή, θα ακολουθήσει ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου κ. Χαλ. Μπαλλής, τονίζοντας ότι έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια, σε συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς του Νοσοκομείου, το προσωπικό και μπήκαν πολύ υψηλοί στόχοι για την ενίσχυση της λειτουργίας του Ιδρύματος, σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.

«Παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας που τέθηκε εδώ και δύο χρόνια, δηλαδή στην ενίσχυση και βελτίωση της λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος, με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

Ο πολίτης της Μαγνησίας, πρέπει να αισθάνεται ασφαλής όταν έχει δίπλα του το Νοσοκομείο Βόλου και οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι υπερήφανοι που εργάζονται στο Αχιλλοπούλειο», κατέληξε ο κ. Μπαλλής, ευχαριστώντας τον κ. Καραμπάτσα για τη δημιουργική συνεργασία, τονίζοντας πως η συνεργασία θα συνεχιστεί, μέσα από το Διοικητικό έργο τους σε Αχιλλοπούλειο και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου