ΤΟΠΙΚΑ

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΚΠΟΛ

συνεδρίαση-του-δ-σ-της-εκπολ-454812

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΠΟΛ, υπό την προεδρία του κ. Χαλέβα. Η συζήτηση επικεντρώθηκε μεταξύ άλλων στην προώθηση της αναγνώρισης της Αργοναυτικής Εκστρατείας ως παγκόσμιας πολιτιστικής διαδρομής, για την επίτευξη της οποίας ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ κ. Χαλέβας θα επικοινωνήσει άμεσα με τον Ελληνα πρέσβη στην UNESCO.

Παράλληλα με αυτή την επιδίωξη προωθείται και η αναγνωρισιμότητα της Αργοναυτικής Εκστρατείας, ως πολιτιστικής διαδρομής του Συμβουλίου της Ευρώπης με στόχο την κατοχύρωση της περιοχής της Μαγνησίας ως πολιτιστικό προορισμό, την προβολή της ευρύτερης περιοχής και τη δικτύωσή της με τους προορισμούς διέλευσης της Αργούς. Στη συνεδρίαση καταγράφηκαν και τα άτομα που εργάζονται εθελοντικά στην ΕΚΠΟΛ για την επίτευξη του σκοπού αυτού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΚΠΟΛ, «τα μέλη του Δ.Σ. συζήτησαν, επίσης, και έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στις οφειλές της πρώην ΝΑΜ προς τους συμπολίτες μας. Μετά την πρώτη αποτυχία να εισπραχθούν οι 150.000€ που παραχώρησε ο Περιφερειάρχης για την ΕΚΠΟΛ προκειμένου να πληρωθούν οι παλαιές οφειλές, λόγω των αποφάσεων της αποκεντρωμένης διοίκησης και του δημοσιονομικού ελέγχου τα μέλη του Δ.Σ. διερευνούν την εξασφάλιση νέου τρόπου πληρωμής των οφειλών αυτών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου