ΤΟΠΙΚΑ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους για την ανθρωποκτονία στη Ζαγορά

ελεύθεροι-με-περιοριστικούς-όρους-γι-452823

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες μετά την απολογία τους στον ανακριτή, ο 58χρονος και ο 29χρονος γιος του, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, μετά τη συμπλοκή με 56χρονο για κτηματικές διαφορές, το περασμένο Σάββατο.

Οι δύο κατηγορούμενοι υποχρεούνται να εμφανίζονται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Χθες στα δικαστήρια και ενώ η απολογία τους στον ανακριτή βρίσκονταν σε εξέλιξη, κάτοικοι της Ζαγοράς είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια περιμένοντας την απόφαση.

Πατέρας και γιος απολογούμενοι φέρεται να ανέφεραν ότι ο 56χρονος Δημήτρης Καλιός, όταν συνελήφθη για το επεισόδιο από την Αστυνομία, ήταν ζωντανός και ότι εξέπνευσε μετά από 35 λεπτά.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη δική τους πλευρά, για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 56χρονου, η ιατροδικαστική υπηρεσία έχει ζητήσει να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις στην καρδιά καθώς υπάρχουν πληροφορίες, ότι η υγεία του Δημ. Καλλιού ήταν ήδη επιβαρυμένη από προηγούμενα εμφράγματα. Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά σε ένα περίπου δίμηνο.

Σύμφωνα, ωστόσο, με τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας σχετικά με τα αίτια θανάτου του 56χρονου, εντοπίστηκε κάκωση στη θωρακική χώρα, στην πλευρά της καρδιάς, η οποία θα μπορούσε να επιφέρει το θάνατο, όπως δήλωσε η ιατροδικαστή Λάρισας Ρουμπίνης Λεονταρή. Ομως, όπως είχε επισημάνει το τελικό πόρισμα θα εκδοθεί εφόσον συνυπολογιστούν όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις και αναλύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου