ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη του υπουργού Δικαιοσύνης στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων

επίσκεψη-του-υπουργού-δικαιοσύνης-στ-43518

Επίσκεψη του υπουργού Δικαιοσύνης στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων

Το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου επισκέφθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, προχθές, με αφορμή τη συμμετοχή του στο πανελλήνιο συνέδριο δικαστικών υπαλλήλων, που φιλοξενεί ο Βόλος.

Ο υπουργός συζήτησε με τον διευθυντή του Καταστήματος Βασίλειο Αποστολάκη και το προσωπικό για θέματα που αφορούν το Ε.Κ.Κ. Νέων Βόλου και για τον κλάδο της Σωφρονιστικής Υπηρεσίας, αναφέροντας ότι θα είναι αρωγός στο Ε.Κ.Κ. Νέων Βόλου και για το καλύτερο του κλάδου της Σωφρονιστικής Υπηρεσίας.

Ο υπουργός επίσης είδε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Καταστήματος και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας που εδρεύει στο Κατάστημα. Στο τέλος συνεχάρη τη διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος για την κατάσταση και την εύρυθμη λειτουργία που επικρατεί στο Ε.Κ.Κ. Νέων Βόλου.

Εξάλλου, στο πλαίσιο του συνεδρίου της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Βόλο, ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας Ιωάννης Κόνσουλας είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπο Αθανασίου και με τον οποίο συζητήθηκαν θεσμικά θέματα και προβλήματα του κλάδου, δόθηκε δε στον υπουργό σχετικό υπόμνημα.

Ο υπουργός, γνώστης των προβλημάτων του κλάδου, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τονίζοντας ότι είναι πάντοτε στην διάθεσή των συμβολαιογράφων για ενημέρωση, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων καθώς και για την επεξεργασία και πρόταση λύσεων στα διάφορα ζητήματα που αφορούν τη συμβολαιογραφία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου